17. lokakuuta 2017

Turkoosi korukivi

Paljon on näkynyt erilaisia korukivikynsiä viime aikoina sosiaalisessa mediassa. Niitä on piirretty akryylimaaleilla, marmoroitu leimasimella ja leimattu. Itse päätin tarttua tähän viimeiseen, kun sopiva leimauskuvio löytyi Moyran Dreamology 27 laatasta. Pohjalta löytyy Pieces -merkin turkoosi Agate green sai päällensä kerroksen China Glazen Fairy dustia. Se on muuten mulla ruvennut haiseen ihan järkyttävälle. En tiedä vielä ostanko ebayn kautta uuden vai kituutanko ne kerrat käryssä, kun sitä käytän. Onko teillä heittää lakkaehdotuksia vastaavasta, helposti saatavilla olevasta dupesta? 


Näistä kynsistä tuli yhdet lisää kivoimmat-listalle! Kyllä se turkoosi on vaan mun väri niin ehkä se vaikuttaa jo osin siihen, että tykkään :) 

19 kommenttia :

 1. Oi että, nää on mielettömän upeat!! 😍

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mä niin tykkään turkooseista kivikynsistä ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun ollaan molemmat niihin "lääpällään" :D

   Poista
 3. Oi että miten kauniit ja leimauskuvio sai himoitsemaan tuota laattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennestään mulla oli BPS:n laatta, mutta siinä samainen kuvio oli niin iso ja harva ettei se näyttänyt miltään. Tämä moyran kuvio oli just kiva. Joihinkin kohtiin tein vähän lisäraitoja jos näytti omaan silmään liian kaljulta :)

   Poista
 4. Kauniit kynnet♥ Mistä nuo kultahippuset on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultahippuset ovat lehtikultaa. Himoitsen Opin kulta ja/tai valkokultahippulakkaa mutta vielä en ole raaskinut niitä ostaa.

   Poista
 5. Siis wau, mielettömän kauniit! ♥

  VastaaPoista
 6. Onpa nätit, pitäisköhän sittenkin tilata jotain kun tuo kuvio on niin kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tämä oli yksi kuvio, jonka takia halusin tilata jo kyseisen laatan :D

   Poista
 7. Hirmu ihanat! Joku Essence oli ihan kopio fairy dustista! En nyt muista sen nimeä, mut ihan perusvalikoimaan se kuuluu oisko ollu 2m hyllys.

  VastaaPoista