30. lokakuuta 2017

Essence Metal Shock nail powder

Blogiin asti ei vielä nämä Essencen "metallijauheet" ole päätynyt. Useamman kerran olen niillä kynteni koristellut, kun haluaa erikoista nopeasti. Ostin Halpa-hallista jokin aika sitten kaksi eri sävyä (tämän sinivioletin sekä hopean) kokeiluun. Kokemuksia tälläisistä jauheista ei ennestään ollut joten tyhjältä pöydältä lähdin niitä kokeilemaan. 


Jo ensimmäisellä kerralla sain näillä puutereilla metalliefektin onnistumaan, eivät siis olleet itsellä ainakaan hankala käyttää. :)
Aloitin kynsien tekemisen laittamalla aluslakan ja yhden kerroksen Essencen mustaa kynsilakkaa. Tumma lakka näiden jauheiden kanssa toimii mielestäni parhaiten. Annoin kynsilakan kuivua kosketuskuivaksi, jonka päälle laitoin jauhetta joka puolelle kynttä sormella. Tämän jälkeen sivelemällä/hieromalla kynnen pintaa kevyesti sormella, saa kiillon aikaiseksi. Lopuksi päälle laitetaan vesipohjainen päällyslakka. Itse ostin Essencen-ständissä puutereiden vieressä myydyn päällyslakan, jolloin se oli ainakin oikea. Leimakuvio löytyy Über chic 7-03 laatasta. 


Ainoa miinus näissä kynsipuutereissa on se, että sitä jauhetta on kynsien tekemisen jälkeen joka paikassa! Vaikka pesin kädet pariinkin kertaan ennen kuvien ottamista, putsasin teipillä ja kynsilakanpoistoaineella, ei ne siltikään lähtenyt pois.

Kuvissa nämä puuterit näyttää aika "rakeisilta" mutta livenä/kaukaa katsottuna sitä ei niinkään huomaa. Ovat paljon kiiltävämmät ja kivasta valon kanssa väri vaihtelee. Tykkään! Oletko kokeillut näitä Essencen nail powdereita?

15 kommenttia :

 1. Mulla on näitä mutta en ole kokeillut...mulla on se Whats Up Nailsin puuteri ja se riittänee minulle..kun ei tule usein käytettyä. Vaikka tosi hienothan kynnet niillä tulee, kuten nämä sinunkin tekemäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koskaan raaskinut tilata WUN:n versiota. Yli 20e hinta kirpasee, joten oon tyytyväinen että pääsin kokeileen vähän huikeammalla hinnalla näitä :)

   Poista
 2. Mullakin innostusta laskee se, että se on niin sotkuista puuhaa! Mutta onhan nämä tosi ihanan näköiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silti niitä on pakko välillä käyttää, kun sen verran ihmeellistä kun pelkästä jauheesta saa hierottua kynnelle jotain niin siistin näköistä :D

   Poista
 3. Jestas miten upeet! Mulla on ööö 4 näitä Essencen jauheita mut yksikään ei ole vielä päätynyt kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tekisi itelläkin mieli käydä ostamassa ainakin se punainen sävy mutta tulisiko sitä sitten käytettyä kuin kerran testissä vain.
   Jospa säki saat kokeiltua näitä pian :)

   Poista
 4. Mä ostin hopean, tämän mikä sulla on ja sit sen turkoosi/vihreän. Hopeaa olen koittanut ja sillä sai kyllä kivan lopputulokset aikaiseksi, mutta sotku on tosiaan hirvittävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopea oli kyllä myös kiva! Mä haluaisin sen punaisen vielä lisäksi :)
   Miksi kaiken kivan pitää sotkea niin paljon ?!

   Poista
 5. En ole kokeillut mitään kynsipuutereita. Näiden kynsien perusteella voisin kokeillakin. Ja aivan ihana leima taas. :)

  VastaaPoista
 6. Oon vähän odotellut että joku tekisi postauksen noista, en ole itse malttanut ostaa ennen kuin on vähän infoa että toimiiko. Hyvältä näyttää, voisi testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä ei muuten ole paljon näkynyt juttuja. Ehkä olisin voinut kirjoittaa laajemmin jos olisin hoksannut. Toivottavasti tästä sai edes pientä osviittaa :)

   Poista
 7. Isadoran jauhe multa löytyy mutta näitä on kyllä pakko testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, värivaihtoehtojakin löytyy kuitenkin 6 erilaista :)

   Poista
 8. Joo, siis se sotku on kyllä ihan älytöntä vaikka lopputulos yleensä tosi hieno onkin! Niinkuin näissäkin, erittäin kauniit <3 :)

  VastaaPoista