16. lokakuuta 2017

Tuplamarmorointia

Silloin tällöin nukkumaan mennessä selailen instagramia ja nappailen talteen ideoita näteistä kynsistä. Vaikka tykkää-klikkailen kuvia niin parhaimmat yksilöt nappaan vielä kuvakaappauksella talteen puhelimen syövereihin, sillä tykkäyshistoriassa ne menee vain hukkaan. Sitten kun muistan kuvakaappaukset, on niitä hauska mennä selailemaan, että mitä sitä on yönpimeinä tunteina tullut ihasteltua. 


Näihin kynsiin idea on lainattu @alterego_nails nimiseltä käyttäjältä. Pohjalta löytyy värikäs leimasinmarmorointi ja päällä leimattuna vesimarmorointikuvio. 

Annoin mahdollisuuden BP:n marmorointikuviolaatalle. Tällä kertaa kuviot ei halunnut nousta, kokeilin uudelleen ja uudelleen kunnes vaihdoin BP omaan mustaan leimauslakkaan ja kuvio nousi vaivattomasti. Alan epäilemään, että niillä on systeemi, että heidän omat laatat toimii vaan heidän omilla tuotteilla. Näin lopputulosta ajatellen, niin sävyjä pohjassa on liikaa (7). Olisi ollut fiksumpaa pysyä ihan perussävyissä, mitkä olisi sekoittuneet keskenään. Seuraavalla kerralla taas viisaampi - liika ja on liikaa! Mukava värileikittelyhetki oli kuitenkin näitä tehdessä :)

15 kommenttia :

 1. Hypnoottisen hienot! ♥_♥ Ja siis ei todellakaan ole liikaa sävyjä, nämä on mahtavat juuri tällaisina :)

  VastaaPoista
 2. Näähän on hauskat! Omille kynsille ehkä liikaa värejä, mutta just tällaisia tykkään ihastella muilla :)
  Ootko muuten huomannut, että instassa on sellainen väkänen, millä kuvan voi tallentaa kokoelmaan? Vähän niin kuin pinterestissä. Se väkänen on muistaakseni kuvan oikeessa laidassa, sellainen "lipun" muotoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei nämä itsellä myöskään ole ominaisimmasta päästä. Onneksi kaikkea voi kokeilla, kun voi ottaa vaikka heti pois.
   Enpä oo tullut ajatelleeksi, et instassakin on tuommoinen. Ihmetellyt kylläkin, että mikähän kokoelma juttu tuo oikein on mutten koskaan ole perehtynyt. Kiitti siis vinkistä!

   Poista
 3. Kunnon kesäkynnet! Ihanaa kun on värejä! :)

  VastaaPoista
 4. Minusta nää on niin upeat! Instassaki kuolasin ja huokailin ihastuksesta.

  VastaaPoista
 5. On kyllä kivat ja välillä saa ilakoida väreillä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi upeet! Mun mielestä värejä ei ole yhtään liikaa (:

  VastaaPoista