20. kesäkuuta 2017

Kiko 486, 488, 490 ja 505

Aloitetaas näillä punasävyisillä Kikon lakoilla tämä kolmiosainen swatchrupeama. Yleisenä juttuna sanon, että kaikki kuvat on otettu light boxissa (niinkuin kaikki blogin kynsikuvat). Mitään pitkiä jaaritteluja lakoista en kirjoittanut, koska kaikki osattautui tutuksi hyväksi Kiko laaduksi. Jokaista sävyä on kynsillä aina kaksi kerrosta - peitti se sitten jo ensimmäisellä tai vasta toisella kerroksella. 


486 Tea rose on nätti, hiukan murrettu pinkki creme. Kynsillä kaksi kerrosta. Yksi kerros olisi riittänyt myös jos tarkasti lakkaisi. Koostumus oli vähän ohut mutta silti peittävä. 


488 Pearly golden camellia. Oikein nätti kirkas korallipinkki (kamera ei saanut kirkkautta vangittua) kera kultaisten hiutaleiden. Kynsillä kaksi kerrosta. 


490 Pearly salamander red. Upea oranssinpunaisella pohjalla ja kultaisella shimmerilla varustettu lakka. Tämä oli yksi näteimmistä lakoista joita tilasin tällä kertaa. Kahdella kerroksella ok peittävyys. 


505 Pearly honeysuckle pink on täydellinen prinsessalakka! Purkkapinkkipohja ja hologlitteri saa jokaisen tuntemaan itsensä vähintään barbieksi, kun tätä lakkaa kynsille. Kynsillä kaksi kerrosta. 


Näistä punasävyisistä sävyistä omiksi suosikeiksi nousi salamanteri ja viimeinen prinsessalakka.
Mikä näistä on sun lemppari vai löytyykö lakkalaatikosta jo jokin sävy?

9 kommenttia :

 1. Multa löytyy muut paitsi eka ja suosikit on kyllä nuo oranssikorallit:) Ihanat swatch-kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan nähneeni sulla tuon salamanderin joskus kynsillä :)
   Kiitos!

   Poista
 2. Ehkä tuo Pearly Golden Camellia nousee suosikiksi. Kivaa että esittelet näitä. Mulla ei (vielä) ole yhtään Kikon lakkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikot eivät kuitenkaan ole mitään uniikkeja ja samanlaisia sävyjä löytyy muiltakin merkeiltä. Mua innostaa näissä edullinen hinta ja hyvä laatu peruslakoille :)

   Poista
 3. Kuvien perusteella olisin veikannut että minulla on näistä 3/4, mutta kun lakkani tarkistin minulla olikin vain 1/4. :-D Täytynee korjata tilanne joskus kikolta tilattaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla sitte mahdollisesti lähellä olevia sävyjä joltain muulta merkiltä? :)

   Poista
  2. Ei ollut, Kikot itsessään muistuttavat aika paljon toisiaan. :)

   Poista
 4. Mä en omista vieläkään yhtään kikon lakkaa, vaikka mieli kyllä tekisi! Ehkä sitten joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikot on kyllä perushyviä :) Mielestäni paljon Essencen kanssa sama fiilis tulee.

   Poista