27. kesäkuuta 2017

Kauneuden kuolemansynnit (lakkaversio)

Sain keväällä Nena Sofialta haasteen jonka aiheena oli kuoleman synnit kynsiharrastukseen liittyen. Näin kesällä, kun en töiden takia pysty lakkaamaan kynsiä, on hyvä hetki vastata pitkästä aikaa kysymyksiin.


1. YLPEYS
Mikä kynsilakka saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Ensimmäisenä tuli mieleen ihan tavallinen valkoinen lakka. Monesti, kun liukuväriä teen ja siihen tarvii lakata valkoinen pohjalakka saatan jäädä joksikin aikaa vain ihastelemaan sitä valkoista väriä.


2. KATEUS
Mitä käsien tai kynsien ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkien eniten?

Tämä oli yllättävän vaikea sillä pidän mun kynsien muodosta, rakenteesta ja pituudesta tällä hetkellä. Omat smile linet eli ylikasvaneen kynnen rajat on epämääräiset ja eri muotoiset. Niiden takia on joskus hankala saada lyhyisiin kynsiin ohut ranskalainen manikyyri tehtyä.


3. VIHA
Mitä kynsilakkaa vihaat?

Ehdottomasti (creme)lakkaa, joka ei peitä kolmannella kerroksella. Se on kipuraja yhden lakan kerrostuksessa. Näitä tulee aina silloin tällöin vastaan. Jellylakkoja mulla ei ole ollut ollenkaan.


4. LAISKUUS
Minkä kynsiin tai käsiin liittyvän tuotteen tai hoidon jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Tähän tuli mieleen aika monta juttua. Ensimmäisenä se, etten käytä käsirasvaa kuin silloin, kun kädet tuntuu kuivilta. Toisena tuli mieleen se, että jos kynsi on lohkeamassa/reuna murtuu, en rupea paikkaileen vaan revin lopunkin irti ja oleskelen muotopuolilla/nysillä kynsillä.5. AHNEUS
Mikä on kallein kynsilakka, jonka omistat? Entä halvin?

Kyllä se taitaa olla F.U.N:in tai NCLA:n lakka. Niiden hinnat pyörii 20e kieppeillä. Halvin on Flormar/Essence, jotka maksaa noin 2 euroa.


6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kynsilakkaa ja jos on niin mitä?

Harvoin löytyy tuplakappaleita. Yleensä se on musta tai valkoinen cremelakka hetkellä, kun vanhan pullo on pian loppumassa. Värilakkoja ei ole koskaan ollut tuplia.


7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kynsilakkakokoelma tahansa, minkä ostaisit?

Ööö.. seuraan hirveän vähän kynsilakkamerkkejä, joita saa vaan ulkomailta tilattua esim. Dance Legend, Glam Polish, Femme Fatale jne. Mutta jos poikkean vähän kysymyksestä, voisin ostaa kaikki Über Chicin tai Lina Nail Art Suppliesin leimauslaatat! ♥

Nyt on synnit teille kerrottu vaikka ei ne nyt hirveän salaisia ollutkaan :) Mulla on luonnoksissa tulossa lisää tämänkaltaisiin kysymyksiin vastauksia. Kysymyksiin on välillä kiva vastata tavallisten postausten sijaan :)

4 kommenttia :

 1. Sama juttu miulla tuossa neloskohdassa. En koskaan paikkaile kynsiä, vaan pistän ne matalaksi :D Nytkin vasurissa on nimetön lyhyt, kun oli saanut osumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole siinä asiassa siis ainoa :D Vertaistukea, jee!

   Poista
 2. Ja näitä on muuten tosi kiva lukeakin :)

  VastaaPoista