28. maaliskuuta 2017

Avon Birthstone - Aquamarine

Maalikuun kuukauden kivi on Akvamariini eli Aquamarine. Avonin lakka on vaaleansininen creme. Tätä tarvitsi kynsille 2-3 kerrosta peittääkseen. Merivedestä nimen saanut sävy olisi voinut kaivata pientä shimmeriä joukkoon mutta tässä sitä ei ollut.


VÄRI: vaaleasta sinivihreästä syvänsiniseen.

KUVAUS: Berylliryhmään kuuluva lähes kirkas tai lasinkuultoinen jalokivi, jonka värivaihtelu riippuu raudan määristä. Kiven nimi on peräisin latinankielestä (aqua marina) tarkoittaen merivettä. Akvamariinit ovat usein kuumakäsiteltyjä suositun syvänsinisen värin saavuttamiseksi.

ESIINTYMÄT: Afganistan, Brasilia, Intia, Kenia, Kiina, Madagaskar, Mosambik, Nigeria, Pakistan, Venäjä, Yhdysvallat.
MUUTA: Akvamariini on maaliskuun kuukaudenkivi ja Saturnuksen planeettakivi. Toki akvamariini on myös astrologiassa Vesimiehen ja Kalojen voimakivi.
Teksti lainattu www.energiakeskus.com

Aquamarinen kaveriksi halusin vähän jotain merellistä joten sailor-raidat sai käydä tällä kertaa. Valkoinen Essencen Wild white ways sekä Opin kultainen L.A.M.B. Raitojen tekemisen apuna käytin pitkästä aikaa ohutta kynsiteippiä ja onnistui ihan hyvin. 


Nämä ei ollut kovin mieluiset kynnet, joten poistuivat kynsiltä aika kiireen vilkkaan. Ehkä seuraavan kuukauden lakka on kivempi ja saa mieluisemmat kynnet aikaiseksi :)

2 kommenttia :

  1. Vaikka sie et viihtynyt näissä lakkauksissa, miusta nää on aivan älyttömän nätit ♥

    VastaaPoista