13. maaliskuuta 2017

Essencen kevään lakkauutuuksia

Essenceltä ilmestyi nyt keväällä aimoannos uusia trendituotteita vähän jokaiseen kategoriaan: kynsille, kasvoille, huulille, silmiin.. Sain testattavaksi muutamia tuotteita näistä kevätuutuuksista ja halusin tulla teille esittelemään - mitäs muutakaan kuin  - kynsilakkoja! Nämä lakat ovat kolmesta eri kokoelmasta ja täytyy sanoa näin yhteenvetona heti alkuun, että kyllä yllättivät. Lueppa lisää, että missä asiassa ;)


Ensimmäisenä Out of space stories kokoelman lakka sävyssä 01 Outta space is the place. Hempeän vaaleanpunainen kera runsaan vihreän shimmerin mikä tuo sävyyn kylmyyttä. Odotus oli, että tämä olisi ollut ohutta "shimmerlakka top coattia" eli tarkoitus laittaa toisen lakan päälle. Oikeasti tämä oli kahdella kerroksella peittävä, shimmer loistaa kauas. En olisi osannut ostaa tätä sävyä itse kaupanhyllystä koska a) edellä mainitun ennakkoluulon takia ja b) erikoinen väriyhdistelmä. Mutta onhan tämä nätti. Toisena esittelyssä Glow & care luminous -sarja, jonka kaikissa sävyissä on mukana shimmeriä sekä kukui-öljyä mikä antaa suojaa ja kestävyyttä kynsille. 05 love and care sävy on murrettu tummapinkki, jossa hennosti pinkkiä shimmeriä. Kynsille lakkasin tätä vain yhden kerroksen sillä ei se tarvinnut useampaa. Koostumus oli mun mielestä aika paksua. 


Kolmantena jäljellä on Colour boost high pigment -lakkasarja, joka nimensä mukaiseti kertoo hyvästä pigmenttisyydestään. Lakan korkissa lukee "1 coat & go!" ja voin yhden lakan perusteella todeta, että väittämä on totta. 11 instant match on kiva, tavallinen sininen cremelakka, jonka koostumus oli täydellinen. 

Sivellinen oli näistä kaikista kolmesta lakasta levein ja pyöreäpäinen. Tummassa pinkissä sivellinen oli vähän kapeampi kuin tämä sininen. Vaaleanpunaisessa sivellinen oli suora/tasainen kärjestä 


Näiden lakkojen perusteella taidan kipaista hakemaan ainakin Colour boost kokoelman keltaisen lakan ja ehkä myös mintun. Avaruuskokoelmastakin olen suunnitellut jonkun ostavani jos niitä vain on jäljellä, kun kauppaan pääsen. 

Mitäs mieltä te ootte näistä Essence-uutuuksista? 
Ootteko tilanneet tai käyneet hyllyllä poimimassa jo kaikki uudet ihanuudet? 

15 kommenttia :

 1. Meidän Essence-kauppaan ei ole vielä tullut mitään näitä uutuuksia. Kuulostaa kyllä hyvältä. Voi olla että päätöksestäni huolimatta tarvitsen pari uutta Kynsilakka. ;) Kiva että esittelit näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Halpahallissa uutuuksia mutta siellä ei ollut kuin noita glam and care lakkoja. Tokmannille ei ollut vielä tullut mitään, ei edes oltu hyllyjä vielä muutettu valmiiksi.

   Poista
 2. Tykkään kovasti Essencestä ja uutuuksia odotan aina innolla MUTTA suoraan sanottuna vituttaa katella aina tyhjiä hyllyjä joten päätin olla juoksematta näiden perässä vaikka kauniita ovatkin. Nimim. Mulle riitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän yskän. Itsellä jotain hyötyä asua pikkupitäjässä. Useimmiten hyllyt on täynnä ja tuotteita kyllä on. Joskus trend-editioneista on kerennyt mennä parhaat päältä ennen kuin itse (parin viikon sisällä) ehdin hyllyn ääreen :D Prettyltähän sun kannattaa tilata, niin ei kannata juosta mihinkään vaikka sielläkin uudet halutut jutut myydään nopeasti loppuun. :)

   Poista
 3. Meillä uutuudet ei ole vielä eksyny kauppaan, mutta ainakin muutamaa meikkiuutuutta odotan ja sit nuo 1 coat & go lakat kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon aikaisemmin kirjoitinkin, että Halpahallista löytyi joitain mutta 2m Tokmannin hyllyyn ei ollut vielä tullut. :)

   Poista
 4. Kotiutin itsekin uutuuksia, erityisesti suosittelen Beam me upia Space storiesista - maailman kaunein holopinkki!

  VastaaPoista
 5. Miltä tuo yhden kerroksen ihme vaikuttaa, voisiko sillä mahdollisesti leimata ja näkyisikö tumman päällä jos voi? Tätä mietin itse kun hypistelin noita Kärkkäisellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimi leimaamisessa hyvin molemmat pinkki ja sininen niin tummien kuin vaaleidenkin päällä :)

   Poista
 6. Mä en ole löytänyt näitä lakkoja halpa-hallista saatikka tokmannilta, olen aatellut että pienen "kylän" kauppoihin jää kokonaan tulematta kun aikaisemminkaan kaikkia juttuja ei ole tullut. Väittävät että uutuudet ja erikoisuudet tulee automaattisesti mutta en oikein usko, niin monet ihanuudet on jääny vain ihailu asteelle kun niitä ei ole tullut hyllyyn asti. Oulun yhdellä tokmannilla oli viime viikolla vielä viime kesän juttuja ständissä. Pikkusen pistää ärsyttään!
  Pitänee tilata verkkokaupasta, tietäis vaan että milloin sinne mitäkin ihanuuksia tulee.
  Nuo Space stories lakat kiinnostais niin paljon.

  VastaaPoista
 7. Tilasin Kärkkäiseltä ja Prettyltä. Huomenna kyllä ajattelin käydä Carlsonin tilanteen kurkkaamassa, kun siellä on alennuspäivät menossa muutenkin, jos jotain löytyisi edullisesti :)

  VastaaPoista
 8. Waude, ovatpa hurmaavia! Noista Color Boosteista mäkin olen tosi innoissani, pakko testata ainakin joitakin! :)

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää nämä lakat ^.^
  Mutta ei ehkä ainakaan vielä saanut miua huokaisemaan ihastuksesta niin, että juoksisin näitä kaupasta hakemaan :D

  VastaaPoista
 10. Nättejä kaikki. Mulla menny ohi vaikka mitä Essenceltä (ja muilta merkeiltä), ku en oo puoleen vuoteen kynsiäkään lakannnu. :D

  VastaaPoista