4. joulukuuta 2016

Hiekkajalokivet

On muuten hieno tunne, kun joku idea tulee päähän salamana ja sen pystyy toteuttaan myös salaman nopeasti. Kaiken lisäksi alkuperäinen idea vastaa lopputulosta. Kaikki toimi kuten ajatteli eikä vastoinkäymisiä tullut. I like!


Näin tein kynnet. Aluslakan päälle lakkasin kerroksen Essencen Black is black lakkaa. Hetken kuivumisen jälkeen lisäsin Pochén pikakuivattajaa yhden kerroksen päälle ja annoin kuivua n. 10min. Tämän jälkeen otin esiin Cesarsshopista saatavan Rocknailstarin - Mini Jewels vinyyliarkin (saatu), mistä asettelin vinyyleitä kynsille. Nimettömiin valitsin ison timantin muotoisen stensilin ja muihin "kivirykelmän". Lakkoina käytin Dependin Rough sparkle -kokoelman hiekkalakkoja (2062, 6063, 2064, 2065 ja 2066), mitkä oli juuri sopivan kimaltavia ja rouheita ja peittäviä mustan päälle. Lopuksi päälle vielä kerros Essencen Better than gel nails -päällylakkaa. 



Noita Dependin hiekkalakkoja en ole käyttänyt pitkään aikaan mutta olivat silti vielä elossa eikä ollenkaan jämähteneitä pulloihinsa. Näistä tuli kyllä tosi kivat, vähän juhlallisetkin ja sopivat vaikka pikkujoulukynsiksi :) 

8 kommenttia :

  1. Ompa ihanat kynnet! Pitänee nuo samat vinyylit pistää itsellekin tilaukseen ja apinoida joku kerta nämä kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niniane :) Näiden kanssa sai hetken aikaa pohtia, että minkälaiset kynnet sitä keksii :)

      Poista
  2. Nämä on makeat, mun on pitänyt tehdä samanlaiset samaisilla vinyyleillä :)

    VastaaPoista
  3. Oih, aivan mielettömän upeat kynnet! ♥

    VastaaPoista