30. joulukuuta 2016

TOP 10 lakkaukset vuodelta 2016

Nyt on aika koota yhteen ne omat suosikit menneeltä vuodelta. Kuukausikollaaseja selatessa kaikki kynnet muistui elävästi mieleen, eikä vastaan oikeastaan tullut ollenkaan "ai tälläsetkikö mää oon joskus teheny"-ajatusta :D Jälleen voin todeta, kuinka helpottavaa on selata kaikki kynnet läpi nopeasti pelkästään kuukausikollaaseista kuin rullata jokainen postaus yksitellen tai selata kaikki kuvakansiot läpi. 


2016 vuonna hoksasin leimasinmarmoroinnin salat ja sitä tekniikkaa löytyy mun top10 jopa neljistä kynsistä! Leimaus taitaa olla tänänkin vuonna koristelutyyleissä se number one. Väriskaala on laaja eikä mikään väri nouse yli muiden. 

Heitänpäs tähän vielä instagramin #bestnine2016 tykätyimmät kuvat vuonna 2016, mistä löytyy muitakin kuin niitä omia lemppareita. 


Vuosi 2016 oli hyvä ja tehdään ensi vuodesta vielä paremman. Saapa nähdä minkälaisia kynsitrendejä silloin on luvassa :) 

14 kommenttia :

 1. Sulla on NIIN kauniita kaikki lakkaukset <3 Mut noi tammikuun puusilhuetti-kynnet on ehkä kuitenkin ne kaikista upeimmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusilhuettikynnet on ehdottomasti yhdet mun suosikkilakkauksista myös :) Kiitos Heidi!

   Poista
 2. Kaikki lakkaukset aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Sä oot taiteillu niin hienoja kynsiä! Mun lempparit on nuo valkoiset siirtiskukkakynnet.
  Mukavaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 4. Oi nää on kyllä kaikki erittäin upeita! Ihan ykkösiä näistä on mahdotonta mainita, kaikki on omalla tavallaan niin kauniita <3 <3

  Hyvää uuttavuotta sinulle Heidi! ♥

  VastaaPoista
 5. Ihania! Yksinkertaisen tyylikkäät vaaleat leopardit yläkuvassa - tykkään <3

  VastaaPoista
 6. Paljon kauniita lakkauksia... kollaasikuvan ylärivi on erityisen mieluisa ja edelleen sieltä sievimpinä pistää silmään nuo pääasiassa valkoiset kynnet, joissa on värillisiä terälehtiä. Talletin ne sulta aikoinaan mun lempilakkaus-kuvakansioonkin. :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle E-S :)
   Olis kiva nähdä joskus joku postaus sinun lempilakkauksista :)

   Poista
 7. Nää on kaikki niin ihania lakkauksia, ettei parasta vaan voi valita! <3

  VastaaPoista