15. joulukuuta 2016

Matte rock sweater

Oon mennyt monenmonta päivää yksivärisillä joulunpunaisilla kynsillä. Ne alkoi kuitenkin viikon jälkeen tökkiä, joten uutta oli saatava. Postiluukustakin on kolahtanut postia Born Pretty Storesta, mutta en ole saanut aikaiseksi tutkia ja kokeilla testituotteita vasta kun nyt. 


Luovuin kesällä mun ainoasta villapaitaleimauslaatasta, mutta jostain hassusta syystä halusin testiin uuden laatan missä on myös niitä kuvia.. Tämä on siis jouluinen BPX-L008 laatta. Ihastuin siinä tuohon joulupallokuvioon, missä on poro/kauris/peura. Vielä en sille kuviolle keksinyt kivaa pohjaa, joten se jääköön hautumaan.

Tässä pohjalla on pari kerrosta  Picture Polishin Winterin halpisversiota Matte rockia Gina Tricotilta. En muistanutkaan kuinka nätti tuo lakka olikaan, ennen kuin päällyslakan jälkeen niitä ihastelin ♥ Leimaus on Konadin valkoisella ja täytyi pikakuivattaja jälleen pistää kieli keskellä suuta, ettei vaan kuviot leviäisi. 


Vaikka täällä blogin puolella on nyt hiljaista ollutkin niin en ole kadonnut minnekään. Päiväkotiharjoittelu alkaa olemaan ohitse ja useamman viikon joululoma menossa. Niin ehkä täälläkin vähän aktiivisempi oon. Yritystä ainakin on! 

*Koodilla KLX31saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

12 kommenttia :

 1. Just tuota samaa laattaa katselin ja harmittelin kun se toimii mulla vähän heikosti. Olisi ollut kiva saada villapaitakuosi kynsille näin joulun alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. Mulla toimi pari muutakin kuvaa ihan hyvin mitä testasin :)

   Poista
 2. Todella kauniit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään villapaitakynsistä ♡

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä ihan pirusti!

  VastaaPoista