16. helmikuuta 2020

picture polish 2/2020

Picture Polish julkaisi vast ikää 3 uutta sävyä, jotka eivät ole sopineet edellisiin kokoelmiin mitä ovat julkaisseet. Upeita yhteistyösävyjä ovat saaneet aikaan :) Tuntuu, että heillä on tällä hetkellä monta rautaa tulessa, kun ovat suunnittelemassa paria uutta sävyä liittyen Australian luonnonsuojeluun, sekä ovat julkaisseet uusia geelilakkasävyjä ja kaiken kukkaraksi lanseerasivat omia leimauslakkoja! 

Mutta nyt saatte katsastaa nämä kolme uusinta kynsilakkasävyä mun kynsiltä :)



Ensimmäisenä esittelyyn kivan erilainen lakka. Sinivihreä ahoy, jonka seassa on holohitulaa sekä mustia pieniä glittereitä. Kynsille lakkasin kaksi kerrosta. Tämä kuuluu niihin mulle mieluisiin sävyihin, kun on lähellä myös vanhaa suosikkiani meowta. Ahoy on vähän vaaleampi :)  





Toisena on myös mulle varma sävy: tumman harmaa siniviolettiin taittava scatterholo silence. Tämä oli oikeastaan yhden kerroksen lakka mutta lakkasin kaksi swatcheihin :) Erikoinen sävy tämä ei ole mutta tummien lakkojen ystävälle sopiva. 





Viimeiseinä esittelyssä joukon erikoisin yksilö. Innocence on läpikuultava, vaaleanharmaa holo. Sävyltänsä aika kylmä. Lakkasin kynsille tätä kolme kerrosta. Vertailukohdetta tällä ei oikein löytynyt itseltäni kuin Lakodom. Cloudsin otin rinnalle koska innocence näytti sinertävältä/violetilta lakodomin vieressä mutta clouds on siihen nähden aivan liian kirkas :) 



 Mitä te tykkäätte näistä kolmesta uudesta sävystä? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti