5. tammikuuta 2020

Yötaivas

Joskus kynsikaverit on pelastus. Olin pyöritellyt aamun swatchtikkuja etsien sopivia väriyhdistelmiä liukuväriin. Laitoin Lauralle (Timantteja kynsillä) viestiä, että päättäisi puolestani lakat, kun en itse osannut tehdä päätöstä. Sainkin vastauksen heti. :)



Lakoiksi Laura valitsi Picture Polishin Sagen, Blueberryn ja Superiorin mutta mulla ei tätä viimeistä lakkaa ole otin lähimpänä sitä olevan Forget me notin. Näillä tuli tosi kiva sininen liuku. Mieleen tuli heti yötaivas, johon voisi yhdistää metsäkuvion..

Tykkäsin kesällä tehdyistäni metsäkynsistä sen verran paljon, että tein oikeastaan tismalleen samanlaiset nyttekin eri värisenä vain. Kynnet oli vain lyhyemmät :D Aluksi mietin toteuttavani lumisen metsän, mutta ajattelin pilaavani kynnet jollain tavalla niin menin sieltä minkä tiesin onnistuvan. Leimauslaatta Beauty Big Bang L072



Tuntu ihan hassulta tehdä samanlaiset koristelut mitkä oli aikaisemmin tehnyt. Jotenkin ei itsellä mieli meinaa antaa periksi tehdä samanlaisia kuin on jo tehnyt :D Mutta nyt voin hyvillä mielin todeta, että se on ihan okei tehdä samanlaisia kynsiä joita on jo tehnyt. Pääasia, että itse tykkää! 

2 kommenttia :

  1. Mulla ihan sama, ettei muka samanlaisia voi tehdä kuin aikaisemmin. :D Nämä on kyllä ihan superhienot! ♥

    VastaaPoista