3. tammikuuta 2020

Turkoosiglitterleopardi

Mennään ajassa kolme ja puoli vuotta taaksepäin. Yksi kynsibloggaaja julkaisi kynnet, jotka ovat siitä asti kulkeneet mun inspiskansiossa niin koneella kuin puhelimessa. Ne vain on niin hienot kuosikynnet väritykseltään - harmaa/neonvihreät leopardit glitterillä. Ne kynnet saa mut aina huokaileen ja inspissolut päässä pörräämään. Joko tunnistat itsesi? ;) 




Aivan en kehdannut (vielä) kopioida kynsiä täysin. Teen sen vielä joku päivä. Mutta alkuperäinen idea näihin kynsiin on siis Tinkerbell's nail diary blogin Heliltä! Heli tekee niin kauniita, värikkäitä ja persoonallisiakin koristeluja kynsilleen :) 

Itse lähdin idean toteuttamaan turkoosina. Color Clubin Age of aquarius sai kaverikseen harmaan Gino Tricotin Rockyn. Huomasin, etä mulla on muuten tosi tosi vähän harmaita cremejä. Leopilkut sai hopeaa hologlitteriä Color Clubin On the list lakasta. Leopardikuvio on MoYou Londonin Pro XL 04 laatasta. 




Naurattaa vähän tuo viimeinen kuva. Hyvä yritys saada holoa ja kimmellystä kuviin kunnolla. Pikkasen ylivalottunut mutta mitäs pienistä mutta pullo ainaki kimmeltää niin pirusti :D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti