1. joulukuuta 2019

Bluesky nail lacquer | swatches

CesarsShoppiin on rantautunut syksyn aikana uusi kynsilakkamerkki. Blueskyltä on tähän asti  löytynyt kattavasti rakennekynsitarvikkeita ja geelilakkoja mutta nyt meitä kynsilakkojen ystäviä on ajateltu ja CesarsShopista löytyy nyt muutama eri sävyinen kynsilakka, jotka sain kuvattavaksi. 

Sarja kantaa vähän harhaanjohtavasti nimeä Sunny Gel mutta ovat täysin ilmakuivatteisia. Lakat ovat 3-free sekä eläinkokeettomia, vegaanisia ja Halal-sertifioituja. Kynsilakoille luvataan pitkäkestoisuutta ja korkeaa kiiltoa mikäli käyttää sarjan alus- ja päälyslakkaa. Pulloissa on 15ml ja hinta 12.40€.


Olen swatchannut lakat ja laatu näissä on todella hyvä. Sivellin pulloissa on yllättävän leveä mutta hallittavissa erityisesti kapeiden kynsien kohdalla. Koostumus näissä oli täyteläinen mutta ei yhtään liian paksu. Kaikki cremet peitti kahdella kerroksella. Huomasin, että lakkaa täytyi siveltimessä olla riittävästi jotta sain lakattua parilla vedolla siististi. Lakka lähti kuivumaan aika nopeasti, joten liian kauan ei pystynyt parantelemaan lakkakerrosta (jos esim. sattui olemaan liian vähän lakkaa siveltimessä). 

Swatcheissa olen käyttänyt pohjalla sarjan aluslakkaa ja päällä heidän päälyslakkaa, joka toi kyllä tosi hyvän kiillon. En itse sanoisi aivan pikakuivattavaksi, sillä n. 5min jälkeen pinta oli sellainen tahmea mutta pystyi koskettamaan.  Lisäksi sarjalta löytyy myös kynsinauhaöljyä 10ml ja 15ml pulloissa.


Sitten niihin swatcheihin :)

86 Romantique - hempeän vaaleanpunainen creme. Jopa vähän maitomainen. Tuli ranskislakka mieleen. Kynsillä kaksi kerrosta. 


94 Stoned rose - vähän punertava nude. Tämä oli itselle sopiva sävyltään, tykästyin. Kynsillä kaksi kerrosta.


95 Latte - tumma, punertava nude. Kynsillä kaksi kerrosta. Tämäkin oli nätti sävy.


24 Satin robe - rusehtava/beige nude. Kynsillä kaksi kerrosta.


96 Vibrant - vaaleanpunainen creme. Kynsillä kaksi kerrosta.


91 Deep fawn - vaalea malvan sävyinen creme. Kynsillä kaksi kerrosta.


92 Kiss me red - ferrarinpunainen creme. Lähes yhdellä kerroksella peittävä. Kynsillä kuitenkin kaksi. 


93 Golden sand - tiheä shimmerinen/glitterinen vaalean/hennon kultainen lakka. Välillä kyllä näytti hopeiselta tai shamppanjan sävyiseltä, riippuen mistä kulmasta valo osui. Kynsillä kaksi kerrosta.


89 Sparkles all the way - kirkaspohjainen hopeaglitterinen lakka. Kynsillä kaksi kerrosta.


88 Pink gold - ruuskultainen glitterlakka. Seassa runsaasti pientä ja isompaa glitteriä. Kynsillä kaksi paksuhkoa kerrosta. Ensimmäisiä nämä pari Blueskyn glitterlakaa jotka miellyttää mua, koska peittävät hyvin pelkällä siveltimellä levittäen.


87 Million - vaaleankultainen glitterlakka kirkkaalla pohjalla. Runsasglitterinen, glittereita kahta eri kokoa. Kynsillä kaksi paksuhkoa kerrosta.


90 Razzle dazzle - kirkaspohjainen lakka jossa paljon pinkkiä holomicroglitteriä, hopeisia keskikokoisia sekä suuria hopeisia hologlittereitä. Kynsillä kolme kerrosta.


Kaiken kaikkiaan tästä uudesta sarjasta olen kyllä tosi tyytyväinen. Uusia merkkejä mitä ei ole muilla nähnyt tai kuullut on aina vähän jännittävä kokeilla sillä ei ole mitään ennakkokäsityksiä. Mutta voisin kyllä nostaa lakat omaan top 5 merkkilistalle laadultaan jossa on myös esim. Color Club tai Picture Polish. Nyt jään odotelemaan tuleekohan sarjalle lisää sävyjä esim. joitain sähkönsinisiä ;)