1. syyskuuta 2019

Moyran magneettileimauslakat

Huippua, että Suomeen on saatu tuotemerkki jolta ilmestyy uusia, jopa erikoisia tuotteita välillä. Tällä kertaa Moyra on julkaissut neljä eri sävyistä "Cat eye" magneettileimauslakkaa, jotka soveltuu ihan tavalliseksi kynsilakaksi sekä tietenkin leimaukseen ja käy jopa myös folioleimauksen alle Moyran videotuton mukaan! Nämä tuotteet löytyvät siis Moyran maahantuojalta CesarsShopista, josta olen saanut ne esiteltäväksi :) Hinta lakoilla on edullinen 4,50€ ja magneetilla 4,70€.


Magneettilakkojen hienoutta on tosi vaikea saada vangittua kuviin koska se idea näkyy parhaiten kun kädet liikkuu ja niitä pystyy pyöritteleen silmien alla eri kulmiin. Voi jospa olisi aikaa enemmän niin kuvaisin erikoislakoista aina pienet pätkät jotta todellisuus tulisi parhaiten esiin. 

Jos näitä haluaa käyttää kynsilakkana niin lakkaa tavalliseen tapaan ensin aluslakka. Tämän jälkeen kerros magneettilakkaa, jonka jälkeen asetat magneetin n. 0,5cm päähän kynnen pinnasta ja pidät sen paikoillaan noin 30 sek, jotta lakka kerkeää jähmettyä. Itse laitan kaksi kerrosta joten toistan saman vain uudelleen vaikka lakka on peittävä ja koostumus täyteläistä. Lopuksi laita vielä kerros päällyslakkaa ja näin kynnet on valmiit.

Leimauslakkana käytät tätä myös tavalliseen tapaan. Koska leimatessa lakkaa on kuviossa tosi vähän tarvii se "jälkikosteuksen" toimiakseen :D Kun on leimannut kuvion kynnelle (ja antanut hetken kuivaa ettei kuvio leviä), laitat minkä tahansa päälyslakan - tavallisen tai pikakuivattajan - kynnelle,  jonka jälkeen laitat heti magneetin kynnen päälle ja näin magneettikuvio syntyy leimattuun kuvioon.

Tähän postaukseen kokosin neljät kynnet, jossa testasin jokaista eri väriä leimauksessa eli hopeaa, kultaista, punaista ja sinistä. Lakat itsessään on tosi kimalteleva ja niiden seasta löytyy hitulaa mikä erottuu magneetin käytön jälkeen kynnellä.
,

Ensimmäisenä vuoron saa SP32 magnetic red, jolla vähän tuli sossotettua. Ei vaan tulipa todettua, että kannatta olla näidenkin leimauslakkojen kanssa varovaisia päällyslakkaa levittäessä ettei kuvio leviä. Tykkäsin tästä värimaailmasta ja kuviosta niin paljon, että halusin silti kuvata teille nämä.

Kuvio on Moyran 67 Footprints laatasta. Kynsillä on kaksi kerrosta Moyran vaaleanpunaista Agnesia ja mustaa Ninaa.



Toisena esittelyssä SP31 magnetic gold , joka ei loppujen lopuksi kynnellä paljon kultaiselta näyttänyt. Enempi kyllä vihreä ja magneetin käytön jälkeen hopeat hitulat pyrki esiin vahvasti. Valitsin myös kokeiluun vähän ohuempia kuviota, jotta näkee kuinka magneetti käyttäytyy.

Leimat uudesta Über Chic Lovely leaves 04 laatasta, jonka sain pr-näytteenä heiltä. Musta on Moyran Nina ja vihreä Gina Tricotin Army Green.



Sininen SP33 magnetic bluen seassa oli hauskasti sinistä hitulaa. Tähän otin leimakokeiluun taas valtaisan kuvion BeautyBigBang XL-057 mandalalaatasta Picture Polishin Darcyn päälle.

Magneettisuus tuli hyvin esiin. Näissä käytin muuten magneetin päätä s-puolelta,  jolla syntyi hyvä kuvio koko kynnelle. En oo vielä päässyt perille täysin magneetin ominaisuuksista, mitä milläkin puolella taphtuu.



Sitten mun lempparikynnet, jotka onnistui hyvin! SP30 magnetic silverillä leimasin ihan vain mustan päälle pääkallakuvioita uudesta Über Chic Halloween 05 laatasta (pr-näyte). Lopputulos oli osittain rouheisen näköinen mutta silti magneettinen värivaihtelu erottuu.


Mikä näistä neljäsä väristä kiinnostaa sua eniten? 
Heräsikö kiinnostus magneettileimauslakkoja kohtaan? 
 Entä mitkä kynnet onnistui sun mielestä parhaiten? 
Haluaisitko nähdä näistä swatchit myös kynsilakan virassa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti