8. syyskuuta 2019

Koristelun evoluutio x3

Kun et osaa päättää mitä haluat, tee ne kaikki. 

Kesäisellä Helsingin reissullani nappasin CesarsShopissa ostoskoriini pienen purkin Moyran mirror powder rose goldia. Mun sisäinen pieni hoardaaja nousee eloon, kun pääsen hipelöimään kaikkia pieniä söpöjä tavaroita ja esineitä.. odotan sitä päivää, kun "hairahdan" keräämään kaikki ne Moyran glitterpurkit...niitä on "jo" kolme.  Ja minut tuntevat tiedätte, että en tykkää edes glitteristä! Lakkasin kynnet mustalla Essencen lakalla. Annoin jonkin aikaa kuivua, jonka jälkeen sormella hieroin powderit kynnet. Lopputulos ei ollut niin peilimäinen kuin odotin vaan enemmän metallinen shimmer. Kaukaa katsottuna kynsillä ne näytti vähän kiiltävältä mutta se oli se shimmer joka siinä kimmelsi. Mun olisi pitänyt laittaa mustan päälle pikakuivattaja ja sen jälkeen vasta hieroa powder, jotta oikea efekti olisi syntynyt. Seuraavalla kerralla sitten.

Leimasin mustalla ColourAliken leimauslakalla Über Chic Lovely leaves 04 laatasta tuollaisen sievän köynnöskuvion. Annoin kuivua varmaan vartin jonka jälkeen levitin päälle Moyran Aqua top coatin


Koska pelkkä musta leimaus näytti tunnin kynsien tuijottelun jälkeen tylsältä, leimasin päälle valkoisella Moyran leimauslakalla saman kuvion uudelleen mustan päälle. Kuvio syntyi vähän enemmän eloon. :) 


MUTTA enhän voinut tähänkään jättää tätä koristelua vaan täytyi vielä päästä kokoeilemaan, että miltä tämä koko komeus näyttää mattana. Kiara Skyn matte top coat kynsille, jonka myötä lakkauksesta tuli hauskan huurteinen.  Mikä näistä kolmesta versiosta toimi parhaiten? 

Mä ehkä kaadun pelkkään mustaan tai sitten tuohon matattuun versioon. Mä silloin tällöin saatan jatkaa kynsien kuvaamisen jälkeen koristelua ja testailla kaikkia omituisia lisäyksiä niihin. Yleensä ne menee ihan plörinäksi mutta joskus kokeilusta saa uusia ideoita seuraaviin lakkauksiin.