23. helmikuuta 2019

Moyra Gel look swatches


CesarsShopin Moyra kynsilakkavalikoima on kasvanut tällä kertaa Gel look -sarjan lakoilla. Sain nämä lakat swatchattavaksi. Gel look sarjasta löytyy monipuolisesti ainakin cremejä, hennon ja voimakkaan shimmerisiä sekä metallisia sävyjä.

Laadultaan sävyt olivat tasaisia, koostumus ei ollut liian paksua tai liian ohutta. Pääsääntöisesti lakat peittivät hyvin kahdella kerroksella. Omasta lakkaustavasta johtuen sain olla tarkkana, että sivellin ei ollut kosketuksesta liikaa kynteen, ettei lähten lakka juuresta kaljuuntumaan. Lakat kuivuivat mun mielestä ihan semi nopeasti, jättäen jälkeensä upean kiillon! Swatchkuviin en ole käyttänyt päällyslakkaa. 

Mutta siirrytäänpäs yksityiskuviin!

Audrey - upea viininpunapohjainen lakka, jossa seassa violettia ja oranssista shimmerhitulaa. Kynsillä 2-3 kerrosta.


Océane - kaunis turkoosi metallilakka, jonka seassa sinistä shimmeriä. Kynsillä kaksi kerrosta.

 
Elie - duochrome, joka shiftaa kultaisesta vihreään pullossa. Kynsillä lopputulos vihertävän kultainen eikä juurikaan näy duochromen värivaihtuvuutta. Seassa näyttää olevan vähän oranssista hitulaa. Kynsillä kaksi kerrosta. 

 
Liliane - kaunis, lilahtava pinkki shimmer lakka. Seassa sinistä shimmeriä, joka ei luonnossa näy niin selvästi kuin kuvissa. Kynsillä kaksi kerrosta.


Avril - violettipohjainen shimmerlakka. Tämä oli niin moniulotteinen kaveri, että vaikea sanoa mitä kaikkea siinä näkyy. Löytyy pinkkiä, violettia, kultaista shimmerihitulaa ainakin... Koostumus oli peittävää/paksuhkoa, lyhytkyntinen pärjää yhdellä kerroksella. Kuvissa itsellä kaksi tasaiseen lopputulokseen.


Regine - rustiikkinen metallinen hopea shimmerlakka. Seassa valon osuessa vilahtelee ainakin kultaista ja vihreää pientä hitulaa. Kynsillä kaksi paksua kerrosta.


Johanne - vihreä shimmerlakka. Seassa vähän kultaista ja sinistä shimmeriä/hitulaa. Kynsillä kaksi paksua kerrosta.


Penelope - Petroolin sininen creme. Hyvä peittävyys. Kynsillä kaksi kerrosta.


Chantal - valkoinen creme. Hyvä peittävyys kahdella kerroksella. 


Nina - perus musta creme. Kynsillä kaksi paksuhkoa kerrosta tasaiseen peittävyyteen.


Laitoin kuvat suurin piirtein omaan suosikkijärjestykseen. Cremet jätin viimeiseksi, en suinkaan siksi etten tykännyt niistä vaan koska olivat "perussävyjä". Shimmeriset lakat ovat erikoisempia ja osa jopa uniikkeja ainakin omassa kokoelmassani, jotka herätti mun mielenkiinnon :) 

Lakkapullossa on 12ml ja hinta 6.90€ Cesarsilla. Helmikuun loppuun kaikki Moyran kynsilakat -20% alessa. Blogista löytyy myös muiden Moyran lakkojen swatchit esim. sivupalkista löytyvän Moyra tagin alta :)

1 kommentti :