18. maaliskuuta 2018

piCture pOlish - Heaven | swatch

Jälleen Picture Polish on julkaissut 5(+1) uutta kynsilakkasävyä. Kun ensimmäinen paljastus uusista sävyistä kerrottiin, saa se aina outoa jännitystä ja arvailua kynsilakkapiireissä aikaan, että mitä sävyjä sieltä tällä kertaa on tulossa. PP ilmoitti sävyjen olevan kevät/syksy aiheisia ja julkistuksessa heti hoksasi mitkä kuuluu mihinkin vuodenaikaan. 

Tämän kertainen sävyjulkistus oli vieläkin jännittävämpää, koska joukosta löytyi meidän suomalaisten kynsilakkataivaan eli CesarsShopin naisten (Satu ja Viivi) suunnittelema sävy Heaven ♥


Sain kyseisen nimikkolakan esiteltäväksi teille Cesarsshopista. Heaven on vaalea, laventelinen violetti. Crelly koostumus, jonka seassa on sitä ihanaa tyypillistä holohitulaa. Itsellä tarvitsi hyvään peittävyyteen 2-3 kerrosta riippuen kerrosten paksuudesta. (Huomaa, että kynsijutuissa hetken ollut pois, niin kaikki tuntuu ja näyttää ihanalta :'D)


Mietin ensin, että haluanko julkaista vielä tänään swatcheja tästä uutuudesta, koska kuvauskäden keskarinkynsi on kokenut pakkasen ja käsidesin armottoman maailman eikä se sovi yhteen muiden kanssa. Mutta ajattelin, ettei ne lakat yhden kynnen takia huonommaksi mene. Tämä on tätä elämää ja kaikkea voi sattua, en halua sen antaa häiritä ainakaan hirveän paljoa :) 


Tästä uusimmasta kokoelmasta kiinnostaa nähdä lisää kuvia vihreästä Cactuksesta, punaruskeasta Cashmeresta sekä persikkaisesta Florencesta. Embrace oli vanha tuttu ja tosi kivan sävyinen. Hyvä että se tuli myös yksittäismyytiin huulipunapakkauksesta :) Hemppis Blossom oli vähiten omaan mieleen. 

Saiko tämä uusi kokoelma ihastumaan vai vihastumaan?
Oliko sulle mieluisia sävyuutuuksia? 

3 kommenttia :

 1. Olihan Heaven tietty johtotähti <3 Oli muutakin mielenkiintoista mutta tähänhän tämä hetki keskittyi :) Cactus on lisäksi plakkarissa, Florence ja Cashmere saattaa olla syyshankintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoissa fiiliksissä muiden lakkojen suhteen ollaan myös :)

   Poista
 2. Mä en tällä kertaa ihastunut muihin kuin Cactukseen ja sen tilasinkin heti. Oon kuitenkin super iloinen että Cesarsshop sai oman lakan!! Tavallaan tekis mieli tilata se, ihan vain omistuksen vuoksi, mutta mä en ihan oikeasti osaa käyttää tuon värisiä lakkoja, niin ei millään viittis :)

  VastaaPoista