1. maaliskuuta 2018

NCLA nudes - volume IV

Yhteistyössä CesarsShopin kanssa; osa tuotteista saatu testattavaksi ja esiteltäväksi blogiin.

Hyvää maaliskuun ensimmäistä päivää! En ole kerennyt palata harrastuksen pariin, joten kirjoittelen teille luonnoksista löytyvien kuvien kera. Pakkaset ja käsidesin käyttö on tehnyt käsistä kuivat korput. Mukava katsoa näitä kuvia missä kynnet on pitkät ja siistit eikä halkeimia tai kuivuneita, haavaisia kynsinauhoja.. :/


Tämän NCLA:n nudelakan Volume IV* sain yllätyksenä CesarsShopista testiin. Halusin jakaa teille siitä swatchit myös. Tämä nudelakka peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Sävyltänsä se on violehtiin vivahtava nude.


Koristeluja täytyi myös kokeilla. Konadilta löytyy kiva laatta, mistä löytyy ruutukuvioita, mitä monissa kankaissa on. Laatta on Konad Square 13*. Leimasin kuviot sillä Konadin uudella värikkäällä Barabapa -leimasimella* ja se toimii kyllä hyvin. Joihinkin leimoihin sain aikaiseksi reikiä mutta se johtui aivan siitä, kun kokeilin erilaisia tapoja nostaa kuviota em. leimasimella. Leimauslakkana taisin käyttää niin MoYou Londonin kuin Color Aliken valkoista leimauslakkaa. 


Eipä tällä kertaa sen kummempaa. Elossa ollaan vaikkei kuulu eikä näy missään. Toivottavasti tähän kevään mittaan tulee muutosta. Yritän ainakin, kunhan sormet/kynnet saan siedettävään kuntoon. Vanhoilla kuvilla siihen saakka jatketaan. :)

3 kommenttia :