4. marraskuuta 2017

Kultainen teippaus

Näihin kynsiin olen idean saanut joltain, ketä en yksinkertaisesti muista saati löydä. Negativeleimaus kynnen juuressa näytti superkivalta, että itsekin oli pakko kokeilla. Kaiken lisäksi pääsin pitkästä aikaa käyttämään legendaarisia kynsiteippejä. Kuinka moni on tilannut ebaysta parilla eurolla 30 teipin satsin nostaa käden ylös?


Kiko 490 oranssinpunainen on lakkauksen päävärinä. Koska sen seassa on kultaista shimmeriä, ajattelin kultaisten yksityiskohtien sopivan hyvin yksiin sen kanssa. Leimakuvio on Über chic 7-02 laatasta ja leimattu Colour Aliken mustalla leimauslakalla. 


Näistä tuli kivan erilaiset, sellaiset mitä en itsellä ole tottunut näkemään. Jotenkin näistä kynsistä tulee mieleen Picture Polishin Arabian lakka. :D Lopputulos ei ole hassumpi ja voisin tätä ideaa käyttää kyllä toisiinkin kynsiin esim. päävärinä armeijanvihreä tai tumman sininen :)

Ps. Huomaan kylmien ilmojen saapuneen, kun ensimmäiset kynnen nurkat on napsahdellut  molemmista peukaloista poikki huomaamatta. Ai, että mä tykkään :(

12 kommenttia :

 1. Täällä nousee käsi! :D Tosin enpä ole hetkeen jaksanut niiden teippien kanssa tapella, vaikka kivaltahan ne näyttääkin :)

  Kynnet on älyttömän kauniit, niinkuin jo facessakin ehdin pöhisemään! ♥

  Ps. Muistelisin, että Maijun Mint-blogissa olisi ollut joku tän tyylinen lakkaus lähiaikoina? Ihan varma en toki ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina silloin tällöin tykkään teipeillä leikkiä :)
   Maijulla oli juu sellaset leimaukset siinä rajalla. Tai sellaiset muistan itse :D

   Poista
 2. Ai vitsi kuinka ihanat lakkaukset! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Täällä nousee käsi ylös :D
  Tosi kauniit nämä lakkaukset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaa löytyä useampia.. :D
   Kiitos ♥

   Poista