19. marraskuuta 2017

Black and white

Aluksi oli tarkoitus kirjoittaa jotain syvällistä siitä, että kynnet on kuin tyhjä taulu joilla voi toteuttaa itseä ja blaablaablaa. MUTTA kirjoitankin vaan, että on tää piru vie makia harrastus! Välillä tuntuu, että vois heittää kaikki tavarat ikkunasta ulos ja välillä yhdestäkään tavarasta ei raaski luopua. You know what I mean..


Aloitellassa tämänkertaisia lakkauksia mulla oli valkoiset kynnet, koska tarkoitus oli ensin tehdä jokin hempeä liukuväri ja valkoinen pohja on hyvä olla. Mutta jälleen kerran ideat vaihtui lennosta koska halusinkin valkoiset kynnet! Ei muutakuin toinen kerros Essencen luottovalkoista Wild white waysia.


Enhän mä voinut millään jättää niitä pelkiksi valkoisiksi vaan lätkäsin erilaisia mustia geometrisia leimoja. Erilaisia laattoja oli harvinaisen paljon käytössä: Moyra 08 geometry, MoYou London Pro XL-01, BP-L006 sekä BP-L009. Kynsiltä löytyi lopulta niin palloja, raitaa, siksakkia ja ruutua.


En muista milloin olisi tullut tehtyä "mix and match" koristeluja. Näistä tuli kyllä tosi kivat. (Musta)valkoiset kynnet vaan toimii ihan super hyvin ♥ Ootteko samaa mieltä? 

18 kommenttia :

 1. Ihan sikahienot! Ja niin siistiä jälkeä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Hyvällä leimasimella ja laatalla saa ihmeitä aikaan :)

   Poista
 2. Aivainen mahdottoman hienot!! Kivasti oot yhdistellyt eri kuoseja, lopputulos on tosi tyylikäs <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vaikea päättää kuosit. Joka kynnessä on erilaiset kummassakin kädessä :)

   Poista
 3. Oijoi, nää on tosi makeet! Ihanan särmikkäät, näissä on jotenkin asennetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Särmikkyys oli se sana, mitä itse hain näistä myös mutta kirjoitus hetkellä ei tullut mieleen. Mut sä sen sanoit :)

   Poista
 4. Mustavalkoiset todellakin toimii aina ! Ihanat ❤
  Onko noi pallotkin jollain laatalla vai pilkuttimella ? On vaan niin siistit pallerot että ei voi kun henkeä haukkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on leimaamalla tehty. Pilkuttimella en saisi koskaan tarkkaa jälkeä aikaiseksi. Onneksi helpotusta on keksitty :D

   Poista
 5. Hirmu kivat! Mä just joku päivä tuskastelin sitä et kui hullu saa olla ku omistaa 300 kynsilakkaa ja teki mieli myydä kaikki :DD Mut eihä niistä oikeesti pysty luopumaan. Ehkä parista vaan, mut aika harvoin :D

  VastaaPoista
 6. Ihana lakkaus! Mustavalkoinen on aina niin tyylikästä!

  VastaaPoista