10. elokuuta 2017

Kiemuraleimat pastellipedillä

Onko teillä muilla koskaan tullut hetkeä vastaan kun ei raaski jatkaa koristelemista, kun pohja on niin täydellinen? Oli se sitten niin upea yksivärinen lakka tai onnistunut liuku. (Tosin usein on jo hankaluuksia päättää se pohja..) Mulla näiden kynsien osalta kävi näin pitkästä aikaa! 


Yhdessä swatchtikkuviuhkassa mulla on pastelliset/vaaleat sävyt ja sieltä poimin neljä sävyä hempeään liukuun. (Essence - instant summer, Flormar - WL01, Gina Tricot - Garden green ja Candy pink)  Kyllä muuten tikkujen uudelleen järjestäminen sai inspistä ihmeestikin aikaan. Mutta siis näillä sävyillä sain aikaan melko söpön liu'un vai mitä? 

Mulla oli alunperin ideana tämän liukuvärin päälle tehdä valkoinen ohut siksakkileima mutta kun sellaista kuviota ei löytynyt laatoista meni suunnitelmat täysin uusiksi jo siinä vaiheessa. Pistin instaankin ja paniikkikuvan etten keksi miten jatkaisin! Onneksi sieltä sain vähän vinkkiä. :)


Päädyin lopulta kuitenkin leimaamiseen sillä mun uudet(!!) musta ja valkoinen Colour Aliken leimauslakat saapui Naiskauneudelta. Pikatestailulla voin sanoa, että miksi on pitänyt kärsiä huonommilla lakoilla tähän asti. Onneksi tilasin. Niin ja palataas näihin kynsiin.

Kivan kuvion valitseminen tuotti vaivaa. Nysäkyntisenä monet kivat kuviot on armotta liian suuria eikä siksi näytä omilla kynsillä ollenkaan niin kivoilta. Päädyin sitten lopulta Creative Shopin 22 laattaan jossa oli tuollaista kiemurakuviota. Musta leima toi mun mielestä kivaa kontrastia pastellin päälle :)  

5 kommenttia :

 1. Älyttömän nätit lakkaukset ♡
  Miulla ei niinkään ole vaikeuksia leimata liukuvärin päälle, koska en osaa tehdä niin täydellistä liukuvärjäystä, mutta jokusen kerran on ollut niin nätti lakka, ettei sitä ole raskinut peittää millään koristeluilla :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Tulee joku My Little Pony -juttu mieleen.
  Mulle ei koskaan käy niin, että ymmärtäisin lopettaa koristelun ajoissa.. Paitsi jos aika loppuu. Jos saan tehdä ajan kanssa, kynsillä on aina liikaa kaikkea. Ja sitten harmittaa..

  VastaaPoista
 3. Voi apua miten ihana tuo liuku!😍 Mielettömän upeat kynnet <3

  VastaaPoista
 4. Apua miten ihanat värit<3 Hyvä idea toi tikkujen järjestely koostumuksen mukaan! Mulla on kans väreittäin, mutta glitterit olen laittanut erikseen. Varmasti myös helpompaa lajitella niitä, kun välillä on sellaisia värejä ettei oikein tiedä, että mihin väliin sen tikun laittaisi :D

  VastaaPoista