7. elokuuta 2017

Boy or girl?

Ideoita kynsikoristeluihin alkaa tupsahdella mieleen pikkuhiljaa. Tuttuun ja turvalliseen tartun näin aluksi elikkä liukuväriin ja leimaukseen. 

Eilen järjestelin swatchtikut uuteen järjestykseen. Ennen ne on mulla ollut väreittäin mutta nyt muutin ne koostumuksen mukaiseen järjestykseen eli cremet, shimmerit, metalliset jne. Tämä ehkä antaa uusia inspiraatioita erilaisiin väriyhdistelmiin, kun tikkuviuhkassa ei olekaan se lähes dupe vieressä mutta koostumus on kutakuinkin samankaltainen. Näin ne nämä kynnet sai alkunsa!


Yhdessä viuhkassa multaa löytyy tälläiset supershimmeriset (en hoksaa nyt näille sitä oikeaa nimitystä), mutta esim. suurin osa Picture Polishin lakoista kuuluu tähän sarjaa. Sieltä sitten valitsin kivan, joskin tutun väriparin - sinisen ja punaisen. Sininen on F.U.N Lacquerin Magic stone ja pinkki Kikon 505 Pearly honeysuckle pink.
Tähän leimaan olette aiemmin törmännyt näissä kynsissä. Leima on pyörinyt usein sen jälkeen vielä mielessä ja nyt oli sen aika päästä jälleen esille. Kuvio löytyy Über Chic 7-02 laatasta. 


Tälläistä vertikaalista liukuväriä multa harvoin näkee. Tällä kertaa liuku on lähes olematon sillä edellisillä kerroilla keskimmäiseksi syntynyt väri on valloittanut kynnen pinta-alan lähes kokonaan, joten nyt oli pelattava varman päälle. Seuraavalla kerralla uskallan vähän rohkeammin sekoittaa sävyjä. :) Mutta toimii nää näin ihan hyvin! 

10 kommenttia :

 1. Toimii todellakin! :) Mä otsikosta mietin että mitä uutisia täällä kirjoitetaan... Haha! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice! Haha, tosiaan. En tullut ajatelleeksi että otsikko voi viitata aivan muuhun. :D

   Poista
 2. Ihanat! Jälleen kerran sellainen yhdistelmä asioita, joka ei itselle tulisi mieleenkään. Mutta niin vaan on hieno ja toimiva kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan väriset <3 mulla kanssa kävi otsikon perusteella mielessä, että onko täällä jotain isoja uutisia :D

  VastaaPoista