19. heinäkuuta 2017

Kiko 255, 331 ja 514

Viimeinen satsi swatchkuvia kesäkuussa tilaamistani Kikon lakoista. Swatchaaminen ja kuvien ottaminen on kyllä kivaa puuhaa, varsinkin jos lakka innostuu näyttämään parhaat puolensa kameraan sekä päin vastoin. Toki niitä varjopuolia on se, että kamera ei pysty ottamaan oikeaa väriä kuviin eikä omat kuvanmuokkaustaidot riitä saamaan oikeaa sävyä esille. Tällöin saatan napata kuvat puhelimella missä värit näkyy enemmän oikeanlaisina. Mutta nyt tähän viimeiseen kolmikkoon. 


255 Violet microglitter on nimensä mukaiseti holomicroglitteriä sisältävä violetti lakka. Tämä oli ehdottomasti nätein lakka mitä tällä kertaa Kikolta ostin. Kynsillä kaksi kerrosta.


331 Violet. Tilasin tämän tavallisen vaalean violetin cremelakan vesimarmorointia varten koska Kikon lakat ovat toimineet siinä hommassa tosi hyvin. Kynsillä kaksi kerrosta.


514 Pearly golden coffee oli tilaukseni ruskea lammas. Ruskealla pohjalla paljon kultaista shimmeriä joka näyttää välillä vihertävältä ja välillä taas kupariselta. Kynsillä kaksi kerrosta + top coat. Koostumus tässä oli ohutta mutta kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään.


Nuo kaksi reunimmaista oli kyllä kivan erikoisia. Kahvilakka on aika täykky syksylakka ♥ Violetti microglitter taas sopisi galaksikynsiin jo yksisteenkin :) 

8 kommenttia :

 1. Brown looks amazing (despite it's a fall shade) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's true. I love that brown polish :)

   Poista
 2. Nuo tummat lakat on kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Itsellä on vähän paha tapa kiinnittää huomio lähes aina kirkkaisiin sävyihin vaikka tummistakin löytyy näin kivoja yksilöitä :)

   Poista
 3. Oi! Ensimmäinen ja viimeinen ovat tosi nättejä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Ei aivan peruskauraa omassa kokoelmassa.

   Poista
 4. Tummat lakat miellyttävät minuakin. Kummasti syyslakat alkavat jo houkuttaa. Tää kesä on ollut kummallinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko kesän olisi voinut kyllä pitää tummia lakkoja. Ei paljon neonlakkoja kynsille oo tarvinut :D

   Poista