28. heinäkuuta 2017

Jotain meni mönkään -kynnet

Luulin, että kesän aikana saisin järjestettyä aikaa blogille ja kynsille mutta kuten olette varmaan huomanneet aika hiljaista täällä on ollut. Valitettavasti hiljaisuus jatkuu ainakin syksyyn asti sillä työt  ja koulu jatkuu.

Halusin kuitenkin saada jotain tänne blogin puolelle luonnoksista ja huomasin, että epäonnistuneita/julkaisukelvottomia kynsiä oli kertynyt muutamat kappaleet. Koostin niistä sitten yhden kokokonaisen postauksen teidän ihailtavaksi. Nämä ovat tiettävästi melkein vuoden ajalta joten hirveän monia hutikynsiä ei ole tullu kuvailtua. 


Näihin skittlette kynsiin muistaakseni halusin teipillä saada tehtyä geometrisiä kuvioita. No hämähäkinverkkoa sain aikaan ja kertakaikkisesti se näytti niin kömpelöltä etten viitsinyt edes toiseen siniseen kynteen tehdä mitään. Tälläisiä skittlette kynsiä tuli jossain välissä tehtyä melko paljon. Muistatteko te skittlette suosiokauden?


Voi kauhia. Näissä alkuperäisenä ideana oli tehdä kivimarmorointia. Ostittain joihinkin kynsiin se onnistui mutta toisiin ei. Lehtikultaa löytyi myös laatikosta ja se on poltellut siellä useaan kertaa näppejä mutta en vain keksi yhtään kivaa ideaa niiden käyttöön. Ainakaan ne ei wörki kokokynnellä ja MATATTUNA :'D


Pinkkiä pinkillä leimalla. Nämä oli testikynnet, kun testasin BPS:n leimalakkaa. Periaateessa näissä ei mitään vikaa ole mutta kuviota on vaikea hahmottaa, kun sävyt ovat niin lähellä toisiaan. Ja huh kuinka pitkiltä kynnet näyttää/on tässä :o


Tuplaleimausta legendaarisestia BP-leimauslaatasta. Värimaailmasta tykkään hirveästi näin jälkikäteenkin mutta nimettömän vastapäiväisesti menneet ja päällyslakan levittämät leimat ei sytyttänyt postauksen kirjoittamiseen asti.


Viimeisenä leimasinmarmorointia. Inspiraationa näihin toimi jotku instassa nähdyt kynnet mutta värimaailmaa en saanut toimimaan omille kynsille samanlailla. Sehän tympäs joten kynnet sai jäädä siihen.

Linkataas vielä aikaisemmatkin pieleen menneet postaukset: eka, toka, kolmas.


2 kommenttia :