13. huhtikuuta 2017

Sekamelskaglitterhöpötys

Mie oon niin huono luovien kynsien tekemisessä tai siis sellaisissa abtrakteissa. En osaa yhtään keksiä sellaisia koristeluja, joita ei normaalisti yhdistelisi yhteen ja saati heittäytyisi vähän villiksi ja heittäis hommat vähän plörinäksi. 


Yleensä en kynsiä suunnittele erityisesti etukäteen. Ajatukset tulee peräjälkeen mieleen ja lopputulos vaihtelee, tulee kivoja ja kamalia ja kamalankivoja. Koskaan ei tiedä. Välillä haluan haastaa itseä ja tehdä sellaista mitä en yleensä lähtisi tekemään ja nämä kynnet on sellaiset.


Instagramissa vilahti luminen swatchkuva tästä Picture Polishin Galasta kilpailua varten. En voinut olla koristelematta (tai sotkematta) kynsiä sen jälkeen. Galan päällä leimat Über chic 1-02 laatasta auringonkukkaleima hopealla Dependillä leimattuna. Sen päälle sotkuisesti läträsin sinivihreää Gina Tricotin glitteriä 135 Sparkling aqua.

14 kommenttia :

 1. Nää on tosi kivat! Mustakin tuntuu usein että teen aina jotenkin saman kaavan mukaan kynsiä. Vaikea keksiä ihan uusia yhdistelmiä. Tykkään kokeilla kyllä uusia juttuja, mutta niidenkin osalta valitsen yleensä "turvalliset" värit tms. Mutta ehkä sitä kutsutaan omaksi tyyliksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Oon ihan samanlainen. Jotain tuttua ja turvallista on saatava kynsille, josta voi edes vähän tykätä. :D Onneksi kukaan ei pakota tekemään mitään erikoisia ja aina uudenlaisia koristeluja vaan just niitä mistä ite tykkää :)

   Poista
 2. Ihan super kiva lakkaus!<3

  VastaaPoista
 3. Nää on kauniit! Glitterlakka on ihanan värinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosit glitterit on eniten mun juttu :)

   Poista
 4. Jestas, nää on aivan upeat! ❤ tällaiset abstraktit sekamelskat on mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nena <3 Mä pidän näitä sekamelskoja hyvinä kehittämiskohteina. Aina voi kokeilla jotain uutta ja yhdistellä eri juttuja. Ja sitten voi nimetä sekamelskaksi ja harjoitteluksi :D

   Poista
 5. Nykyään miulla pitää olla jokin ajatus lakkauksista ennen kuin alan lakkaamaan kynsiä. Syynä tähän ehkä on se, että ennen oli "ylimääräistä" aikaa väsätä kynsiä vaikka 6h :D
  Nää siun lakkaukset on todella nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta vaan :)
   Joo, aikaa on nykyään ihan erilailla käytössä kuin ennen myös mulla. Tosin pidän kynsienlakkausta vaan rauhoittumishetkinä ja teen sellaiset kynnet kuin sillä hetkellä tuntuu.

   Poista