10. lokakuuta 2016

piCture pOlish - Electric dream

Täällä on ollut hiukan käynnistysongelmia. Nakukynsillä on kuljettu pidemmän aikaa kuin oli tarkoitus. Tuntui tosi vaikealta tarttua lakkapulloon, kun päässäkään ei ollut minkäänlaista ideaa pitkän tauon jälkeen. Muutamia uusia lakkapulloja hyllyssä odottaa kynsille pääsyä, joista yhden sain napattua yhtenä iltana näppeihin. 


Picture Polishin Electric dreamin ostin kynsikoristekirpan kautta. Pinkit lakat eivät ole niitä mun suosikkeja väriltään mutta silti niitä on kertynyt useampi pullo lakkakokoelmaan ja on pinkkiä kynsilläkin vilahtanut usein. Electric dream on mielestäni täydellinen prinsessalakka: sopivasti kimallusta holohippusilla kera kultaisen shimmerin, joka tuo kivan vivahteen pinkkiin ihan kynsille asti.

Tällä lakatessa huomasin ensimmäistä kertaa sen paljon kehutun PiPo:n laadun. Vaikka omistan ennestään muutaman saman merkin lakan, tämän lakan kohdalla sen huomasi erityisesti. Kahdella kerroksella tuli hyvä lopputulos. Ja se kuinka se asettui jo ensimmäisellä kerroksella kynnelle ♥  


Lopuksi oli vielä saatava jotain pientä koristusta kynsille. Kaivoin siirtokuvakasastani hopeat perhosdecalit ja Opin I Snow You Love Me pullosta muutaman glitterit. Lopputulos oli mielestäni sopivan yksinkertainen ja suloinen. 


Tämä prinsessalakkaus oli sopiva lasku takaisin harrastuksen pariin. Ehkä ne ideat alkaa sieltä tupahtelemaan taas, jos ei niin sitten jatketaan swatchailulla josta kyllä tykkään aivan yhtä lailla kuin koristelustakin :)

13 kommenttia :

 1. Aika täydelliset kaikessa yksinkertaisuudessaan! ♥

  VastaaPoista
 2. Ai että miten ihanat, niin täydelliset <3

  VastaaPoista
 3. Tää lakka on kyllä mielettömän nätti ^.^
  Koristelutkin on nappi valinta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on! :) Pikku hiljaa minukin PiPo-kokoelma kasvaa!

   Poista
 4. Electric Dream on upea lakka ja se on saanut tässä arvoisensa koristelut. Kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
 5. Kaunis lakka ja aivan älyttömän ihanat koristelut<3 Tykkään perhosista tosi paljon, mutta oon omille kynsille tainnut vain kerran niitä laittaa :D kumma juttu.

  VastaaPoista