16. lokakuuta 2016

Golden leaves

Tällä kertaa idea kynsien värimaailmaan on peräisin mieheltä. Heitin toisesta huoneesta kysymyksen: "mitkä värit liukuun?"ja sain vastaukseksi kookoksen. Ruskeaa ja valkoista siis. Eipä hyllystä hirveän montaa ruskeaa lakkaa löytynyt mutta sain kuitenkin jonkin asteisen liu'un aikaseksi Gina Tricotin Chocolatella, Caramelilla sekä Whitella. 


Kultaiset lehtileimat päätin itse. Tuo kuvio löytyy pieneltä pyöreältä Born Pretty laatalta nro BP-19. Leimauslakkana mulla oli käytössä China Glazen Passion, joka on tällä hetkellä mun ainoa kultainen leimaukseen sopiva yksilö. Leimojen päälle en enää laittanut päällyslakkaa sillä halusin jättää lehdet vähän mattaisen näköiseksi. Kiiltävän ja matan yhdistelmä on mun mielestä kivan näköinen vaikkei se ero näissä kynsissä niin selvä olekaan. 


Joskus on ihan hyvä heittää ideointi jollekin toiselle - vaikka ihan kokonaan. Lopputuloksesta voi tulla sellainen, jota et ole voinut itse koskaan kuvitella tekeväsi. Meikä aina silloin tällöin heittää "haasteen" suunnittelusta jollekin toiselle. Mun ja Marinan kynsihaasteessa tulee vastaan sellaisia yhdistelmiä, ja ideoita joita ei yksin hoksaisi koskaan. 

19 kommenttia :

 1. Näissä on kyllä jotain tyylikästä =) Ruskea ja kulta sopii hienosti yhteen! Hyvin ideoitu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ;D Ruskea ja kulta on kyllä nappi yhdistelmä :) Yhteistuumin nää hommat hoituu!

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet! Hauska idea jättää päällyslakka pois leimausten päältä. Mäkin oon välillä ihastellut leimausten mattaista jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neilikka :) Oon tehnyt nyt niinkin päin, että pohja on mattainen ja leimat kiiltäviä. Se toimii kans hyvin yksiin.

   Poista
 3. Nää on upeat! Liukuväri on huisin kaunis, ja kultaiset leimat sopii siihen päälle kuin nakutettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskea ja kulta sopii kyllä kivasti yhteen. Ruskea on sellainen väri mitä harvoin näkyy - ainakaan mun kynsillä :)

   Poista
 4. Oijoi, oikein kauniit! Sopii syksyyn kuin nenä päähän :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ^_^ Nämä on kyllä sopivan syksyiset minunkin mielestä :)

   Poista
 5. Upea syksyinen lakkaus! Liukuväri ja leimaus on kumpikin onnistunut tässä aivan erinomaisesti.

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis lakkaus :>

  VastaaPoista