28. elokuuta 2016

Kynsiblogit Facebookissa

Viikko sitten julkaistiin Facebookissa Kynsiblogit-sivu, jonka kautta on mahdollista päästä seuraamaan useampaa suomalaista kynsiblogia yhden klikkauksen avulla. Tälläistä portaalia ei aikaisemmin ole ollut ja mun mielestä tämä on huippukiva juttu niin kynsibloggaajien näkökulmasta kuin lukijoidenkin. Aikaisemmin tälläistä kynsiblogeja yhteen kokoavaa yhteisöä ei ole ollut vaan kaikki tämän aiheen blogit on joutunut itse metsästämään surffailemalla ympäriinsä. 


Luulen, että tällä hetkellä ihmiset ovat aktiivisia facebookissa ja selaavat sitä useamman kerran päivässä. Kynsiblogit-sivusta tykkäämällä saa uutisvirtaan tuoreet blogipostaukset linkitettynä ja sitä kautta ne on helposti/nopeasti luettavissa. 

Kynsiblogeja sivustolla on mukana jo 15 ja määrä tulee kasvamaan varmasti tuosta. Jos itse olet aktiivinen kynsibloggaaja ja haluat joukkoon mukaan niin pistä viestiä sivuston kautta tulemaan pienen esittelyn ja blogilinkin kera. :)

2 kommenttia :

 1. Oli kyllä hyvä idea kerätä kaikki saman "katon alle" Itse en taida siihen kategoriaan kuulua, kun nykyään blogissa on paljon paljon muutakin kuin kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ideasta tykätään.
   Tosiaan mukaan otetaan selkeästi kynsiin painottuvat blogit :)

   Poista