12. elokuuta 2016

Clear Stamper x2

Otin Born Pretty Storesta testiin ison läpinäkyvän leimasimen. Sivustolla on myynnissä lähes kaksi samannäköistä leimasinta ja tämä minun on se paksumpi ja suorempi koteloisempi. Ennestään mulla on vain aito, pehmeä Clear Jelly Stamper, joten tein näistä kahdesta pienen vertailun.


Molemmat ovat pehmeitä ja itse olen tottunut leimaamaan painamalla joten pehmeät tyynyt on siihen sopivia. BPS on vähän löllömpi, tosin en tiedä johtuuko se vain isommasta tyynyn koosta. BPS on suurempi joten kuvan nostamista leimasimeen ei tarvi niin tarkasti tihrustaa kuin pienemmässä. Lisäksi kirkas ulkokuori tuo valoisuutta kohdentamiseen. CJS:lla leimatessa ei osaa arvata milloin tyyny osuu kynteen mutta tässä suuremmassa ennakointi on helpompaa. Arvatkaa vaan kuinka monesti leimaa mallatessa tyyny onkin osunut kynteen! Paksu varsi tuntui ensin ohuen leimasimen jälkeen oudolta mutta kuitenkaan pahalta tai vaikealta.

Kumpaakaan mun ei ole tarvinut tehdä "alkuvalmisteluita" vaan ovat toimineet suoriltaan hyvin. Plussa tässä BPS leimasimessa on suojakorkki jota ei CJS ei ollut ja säilytänkin sitä kuplamuovipussissa jossa se saapui. 


Alla on kuvat leimoista, jotka oon ottanut eri merkin laatoista (Born Pretty, Über Chic ja MoYou London). Käytin BPS viininpunaista leimauslakkaa. Molemmat leimasimet nostaa hyvin niin ohuet kuin paksummat viivat ja koukerot. Joten jos leimaus ei itsellä jostain syystä onnistu niin syytän leimauslakkaa tai huonoa laattaa. 


Eikö näytä toimivan molemmat leimasimet hyvin! Mä ainakin tykkään nyt kun on kaksi hyvin toimivaa kaveria, jota en toivottavasti mene tuhoamaan tai ne ei itsestään tuhoudu. Oon kyllä tuosta suuremmasta useamman kerran irroittanut tyynyn ja pistänyt takaisin, eikä se ole ollut moksis ollenkaan. :)

*Koodilla KLX31saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

5 kommenttia :

 1. CJS on ollut mun suosikkipeli aina. Sitten sain tuon BPS:n ison silikonileimasimen. Mulla se tarvi hankaamisen teippirullaan, ei ottanut alussa kuvaa ollenkaan. Mutta nyt toimii hyvin mutta osuu kynteen ennen aikojaan jos yritän tähdätä :D mutta kaikki nuo on yhtä hyviä, ehkä eniten tulee käytettyä PiPo leimasinta. Hyvä että on paljon leimasimia koska PiPosta murtui pala melkein heti uudekseltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PiPon voisin ehkä hankkia myös joskus testiin. Ikävä, että sulla murtui se mutta onneksi pystyt kuitenkin käyttämään sitä siitä huolimatta :)

   Poista
  2. Ja mukana tulee varatyyny joten ei ole mitään hätää ;)

   Poista
 2. Mä oon onnistunut painamaan tuon BPS:n leimasimen kyneen niin, että kynnen nurkat painui liikaa tyynyyn ja tyynyssä on nyt pari halkeamaa olemassa. Onneksi on varatyyny, mutta tietääpä ettei ne mitä tahansa kestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou. Täytyypä olla varovainen! Pitääköhän itekin varatyyny tilata, kun muuten on toimiva vehe :D

   Poista