9. heinäkuuta 2016

Sinivihreä avaruus

Selailin youtubessa erilaisia kynsivideoita. Tykkään katsoa videoita jonkin verran, koska niistä saa itselle vinkkejä koristeluihin ja erilaisiin tekniikoihin. Jokaiselle on kehittynyt se oma tyyli tehdä esim. liukuvärjäys ja leimaus. Joskus toisella toimiva tekniikka ei sovi itselle mutta joskus taas sopii.
Tällä kertaa en uutta tekniikkaa kokeillut vaan Coewlessin video upeista avaruuskynsistä sai mut haluamaan tekemään samanlaiset itsellekin. 


Leikkasin meikkisienestä pieniä palasia kuten videossakin ja niillä tuputtelin erisävyisiä vihreitä ja sinisiä lakkoja päällekäin. Pohjalla on turkoosi Ginan Ocean Depths. Lisäksi käytin samaiselta merkiltä Kobolt shine ja Garden green lakkoja. Essencen Charming Princea löytyy myös. Tuputusten päälle kerros China Glazen Fairy dustia. Valkoisella akryylimaalilla tehdyt tähdet tekee loppusilauksen. 


Galaxykynnet ovat mun mielestä tosi kauniita oli ne sitten "oikean", sinisen, punaisen tai vaikka pastellisen sävyisiä. Nämä oli mun kolmannet avaruusteemalla tehdyt. Aikaisemmin olen tehnyt "oikean" sekä pastellisen. Minkähän väriset seuraavalla kerralla tulee? :)

9 kommenttia :

 1. Ihanat! Nyt mää tuskailen, että millon ihmeessä iteki sais tehtyä galaxikynnet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ne jonain sateisena päivänä, jos kynsiä lakkailet vesilätäköissä pomppimisen sijaan :))

   Poista
 2. Oih nämä iskee minuhun ihan täysiä, ihanat ! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimaailma on myös niin mua. Kiitos!

   Poista