12. heinäkuuta 2016

Pastellinen azteekki

Tykkään vaatekaupoissa katsoa kaikkia kivoja kuoseja, joista voin inspiroitua kynsiä varten. Yksi päivä törmäsin tosi kivan näköisiin leggareihin/urheilutrikoisiin, joissa oli sekalaisesti pinkkiä, korallia ja turkoosia/minttua. Halusin saada ne myös yhdistettyä kynsille samalla tyylillä. Noooo... eihän se ollutkaan niin helposti tehty kuin ajattelin. Nämä kynnet tein meikkisienellä tuputtaen liukuvärityyliin. Näin jälkeenpäin ajateltuna leimasinmarmorointi olisi voinut toimia paremmin!


Olin luovuttaa kynsien suhteen, kun värit sekoittu liian sotkuisesti. (Lähinnä tuon turkoosin kanssa.) Vinyylitkin vuoti sivuista niin niitäkin piti lopuksi korjata. Nyt kun näitä kuvia katsoo niin ei tuo "himmeys" näissä niin paljoa haittaakaan. Ihan kivathan nämä oikeasti on :)

Käytetyt lakat: Flormar WL05, Gina Tricot Azalea pink ja Pieces Cabbage. Pohjalla Essencen valkoinen Wild white ways.


Nämä oli sopivan kesäiset kynnet tähän väliin! Nyt on sää sallinut jopa shortsien käytön, joten menenpäs jatkamaan ulkoilua.

23 kommenttia :

 1. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHANAT! ♡___♡

  VastaaPoista
 2. "Ihan kivat" Juupajaapa. :D Just upeat ja mahtavat ja onnistunu. :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D sitä on itse aina niin kriittinen. Mutta kiitosta vain!

   Poista
 3. En ehkä itse osaisi olla tällaisilla kynsillä, mutta onhan ne mahottoman hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä viihdyin noiden kuvioiden takia :) kiitti belegwen!

   Poista
 4. Ai vitsi miten hienot!! Näen sieluni silmin myös ne urheilutrikootkin, jotka ovat varmasti kivannäköiset nekin. Kynnet nyt ainakin on superkomeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jälkeenpäin kun kävin samaisia housuja katsomassa niin eihän ne ollutkaan lähellekään tälläiset :D Mutta hyvä oli inspiraationlähteenä. Kiitos E-S :)

   Poista
 5. Nää on just sellaiset ihanat kynnet mistä tulee heti joku kuosi mieleen. Ymmärrän kyllä ton ärsytyksen, kun tuntuu ettei onnistu ja tekisi vaan mieli heittää pyyhe kehään. Mulla on ollut nyt pari viikkoa ihan mahdottoman hankalaa saada mitään aikaiseksi kynsille. Muutamat kuvatkin meinasin jo deletoida mutta pitää vielä katsoa onko niistä mihinkään. Nää sun kynnet on ainakin mun silmään ihan täydelliset <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa, kiitos Malle <3 Älä todellakaan mene poistamaan mitään kuvia. Odota vaikka viikko ja katso kynsiä sitten uudesta näkökulmasta niin ne voi ollakin kivat :)

   Poista
 6. Mä voisin haluta ton näköiset urheiluhousut, kivat! :>

  VastaaPoista
 7. Nämä on jännittävät! Todella kaunis toi pohjaväri!

  VastaaPoista