31. joulukuuta 2014

Omat suosikit 2014

Näin vuoden viimeisenä päivänä, ajattelin julkaista teille kuvakollaasin missä on mun TOP-10 suosikkikynnet tältä vuodelta. Sen kummempaa vuosikatsausta en ajatellut tehdä, kun joka kuukausi on kuitenkin tullut "kuukauden kynnet" postaukset. Linkin takaa löytyy kaikki kyseiset postaukset. Ja pelkät kuvat löytyy nopeasti fb-sivulta täältä.

Olisi aivan super mahtavaa, jos kävisitte selailemassa postaukset/kuvat läpi ja kertoisitte mitkä kynnet teiltä on jäänyt erityisesti mieleen tältä. :) Onko ne ollut inspiraation lähteenä? Onko ne kamalimmat kynnet? Vai ootko löytänyt tänne blogiin juuri niiden kynsien kautta muista medioista? Mikä vain voi olla siis perustelu. Voitte myös kertoa miten kuvailisitte blogin sisältöä sellaiselle, joka ei ole sitä vielä löytänyt. Mitä täältä löytää ja mitä täältä on turha etsiä. Eli toisin sanoen, missä on parantamisen varaa. :)


Mä en ruvennut järjestelemään kuvia mihinkään tiettyyn paremmuusjärjestykseen. Paljon tippui mieluisia kynsiä listalta pois, mutta muutama yllättäväkin siihen jäi. Lisäsin kollaasiin ensin ne kuvat, jotka muistin aivomuistilla (:D) ja about puolet löysin selailemalla kuukauden kynsikollaasit läpi. Niistä sitten valkkasin kivan kymppisakin.

Kuten kuvista näkyy, mulla ei ole sellaista tiettyä tyyliä, mikä onnistuu parhaiten ja on mieluisin. Top-kympistä löytyy niin leimausta, vesimarmorointia, skittlettejä, ombre, yksi ranskis ja liukuvärjäystä. Tähän väliin yritän vieläkin miettiä sitä mun ykköstä näistä, mutta eih..ei onnistu. Liian moni taistelee kärkisijoista. 

Nyt jään odottelemaan teidän kommenttia mieleenjääneistä kynsistä ja blogista yleisesti 
sekä toivotan kaikille oikein riemukasta vuoden viimeistä päivää!

15 kommenttia :

 1. Nuo mustavalkoiset <3
  Mulle on jäänyt mieleen meen juhannusruusu-kynnet :)

  Riemukasta viimeistä päivää sinullekkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoiset on kyllä ihanat <3 :D
   Ne on kyllä jäänyt myös itsellä mieleen. Niistä kun meidän yhteinen taival on alkanat :'D

   Poista
 2. Erityisesti kollaasin kynsistä on mieleen jääneet vesimarmoroinnit Nordic-lakoilla. Nuo mustavalkoiset on upeat, vaikka näinkin ne vasta nyt ekaa kertaa:)
  Hyvää uutta vuotta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nordic-marmorointi onnistui kyllä hyvin kun väritkin passasivat yhteen :)
   Kiitos samoin Anni! :)

   Poista
 3. Tammikuulta fimo-oksat, maaliskuun nauhakynnet, toukokuun kisukynnet, syyskuun sugas spun ja pilkkukynnet, marraskuun lisko,

  Järkiään kaikki lakkaukset on upeita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin nostaa ne fimokynnet tähän kollaasiin, mutta jostain syystä ne tippui joukosta viime tipassa pois :D Kisukynnet oli kyllä aika veikeät!

   Kiitos <3

   Poista
 4. ihania lakkauksia ! <3 hyvää uuttavuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille molemmille <3 :)

   Poista
 5. Todella ihania lakkauksia kyllä kaikki mitä oot tehnyt :3 Hyvää uutta vuotta 2015 ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Liisa ü <3 Samoin sinulle!

   Poista
 6. Nuo mustavalkoiset on kyllä tosi upeat! Ja kyllä sä teet muutenkin tosi kauniita lakkauksia, muuta en nyt osaa sanoa kun runosuoni ei oikein syki :D Ihanaa uutta vuotta 2015 sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon mustavalkoisista kynsistä kyllä tosi ylpee :)
   Ihana Nena, kiitos <3 :)

   Poista
 7. Galaksikynnet <3! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallankohan koskaan lähtä tekemään uusia galaksikynsiä, kun nostin riman itselle aika korkealle noilla edellisillä :o :D
   Kiitos Malle ü

   Poista
 8. Valkoinen liukuranskis näyttää tällä hetkellä niin houkuttelevalle... Siksi valkkaan sen suosikiksi! Mulla on niin paljon testaaamista odottavia lakkoja etten millään "ehtisi" tehdä mitään vanhoilla nudeilla ja valkoisilla. Ihan kuin ne lakat sieltä lähtisi karkuun laatikosta jos ei niitä käytä heti.

  VastaaPoista