5. joulukuuta 2014

Gina Tricot - 10 Grape wine, 209 Minty blue and 207 Army green

Pitkästä aikaa blogiin Ginojen swatchkuvia. Lakkoja onkin kertynyt "paussin" aikana kiitettävästi lisää, joten pienoinen homma vielä on edessä päin. Nyt lakkojen kokonaismäärä alkaa lähestymää 100 kappaletta ja blogissa olen esitellyt seuraavat kynnet mukaan lukien 38. Kaikki esitellyt lakat löytyvät blogin välilehdeltä. Pieniä linkkipuutteita postauksiin välilehdellä on, mutta niitä sinne aina lisäilen tietyin väliaijoin kun muistan ja jaksan. Mutta nyt taas kolme lakkaa esittelyyn, olkaa hyvät.

10 Grape wine taitaa olla vanhempaa lakkatuotantoa, jota ei ole myynnissä. Upea, tumma purppura, jonka seassa on pinkkiä shimmeriä, joka shiftaa (pullossa) oranssiin. Kynsilläni kaksi kerrosta riitti hyvään peittävyyteen.


209 Minty blue taas on uudempaa tuotantoa ja tällä hetkellä se taitaakin löytyä kauppojen hyllyltä ja nettikaupasta. Vaalea sinivioletti crelly. Kynsillä kaksi kerrosta, mutta pientä läpikuultavuutta paikka paikoin on havaittavissa. Levittyvyys oli jotenkin hassu: tuntui, että lakka lähtee ihan kohta karkaamaan mutta ei sitten lähtenytkään.


207 Army green on alkutalvesta myyntiin tullut ihana metsänvihreä lakka. Seassa on pienen pientä hopaa shimmeriä, joka näkyy myös kynnellä ja tuo samalla harmahtavan vivahteen sävyyn. Lakka peitti kahdella kerroksella vaikka ensimmäisen kerroksen jälkeen näyttikin pahalta. Tähän sävyyn ihastuin kynsillä.


Mikä näistä kolmesta lakasta on eniten mieleinen?

10 kommenttia :

 1. Grape wine, nam! Mutta jostain syystä myös tuo Army green näyttää aika hyvältä, vaikka en juuri vihreistä välitäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö viini näytäkin hyvältä :) mutta toi vihree on kyllä huippu värinen!

   Poista
 2. Jeee, swatcheja!! :D Mä niin tykkään lukea näistä! :)
  Minty Blue on kyllä eniten mieleen, vaikka on nuo muutkin upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät edelleen näistä swatcheista :) Minty blue oli vaan huono käytöksinen. Muistaakseni Belegwen kirjoitti samaisesta "ongelmasta" lakan kohdalla. :/

   Poista
 3. Kaikki on ihania mutta suosikkini on Minty blue. :) Kuvasi ovat upeita ja rakastuin kuvissa siihen miten kynsistä heijastuu valoa :) Aivan upeaa.
  Tykästyin blogiisi niin kovin, että liityin lukiaksi <3

  Blogissani on BPface puuteripaljentin arvonta,jolla voit korostaa ja varjostaa kasvojasi. :) Toivottavasti osallistut <3

  VastaaPoista
 4. Army green ja Minty blue on täydellisiä :). Onneksi löysin ne itsellenikin! Nämä sun GT-swatchit on muuten aivan poikkeuksellisen mainioita, kun lakoista on vaikea löytää hyvää kuvaa muuten. Eli syytän sua henkilökohtaisesti mun laajasta kokoelmasta :) <3

  VastaaPoista
 5. Eka on upein! Vikan haluan omaan lakkakasaani.. :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikki mutta Minty Blue on kyllä omasta mielestä nätein! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita, tosin Grape Wine aiheuttaa eniten sydämen tykytystä! Todella ihana :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään kaikista kolmesta, mutta tällä kertaa Army Green vie kyllä voiton<3

  VastaaPoista