23. elokuuta 2014

Esimerkiksi morsmaikun kynnet

Heippa! Elokuun alussa upeita kynsiä tekevä Kynsisirkus -blogin Kaisa julkaisi kuvia ihanista, vaaleista liukuvärjäyskynsistä. Mähän ihastuin niihin välittömästi. Hän oli saanut inspiksensä Instagramissa käyttäjältä @celinaryden, joten pistetään vahinko edelleen kiertämään ja mä tuon omat kynnet esille tästä ideasta.


Lakkailin ensin kaksikerrosta Gina Tricotin Puff poweria, jonka jälkeen tuputtelin meikkisienellä Ginan Whitea pari kerrosta. Loppusilauksen tein samaisen firman Sparkling silverillä. Menin valmiita kynsiä esittelemään ukolle ja kutsuin näitä "wedding nailseiksi". Minusta tälläiset sopisi hyvin morsiammelle mutta toi nämä luksuksen tuntua normaaliin arkeenkin :)


Tuleeko teille "luxus"-olotiloja joistain kynsistä? 
Minkälaiset ne kynnet oli/olisi?

28 kommenttia :

 1. Hihi, mäkin julkaisin aamusta samalla tekniikalla tehdyt kynnet, inspiroituneena juurikin Kaisan blogista! Ja mainistin myös että ovat ihan morsian -kynnet. Nyt ei voi muuta sanoa kun great minds think alike :D Kauniit on nämä sun versiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpa olisin aikaisemmin jo lisännyt blogisi lukulistalle, ei tätä olisi tapahtunut ;) Mä tein nämä kynnet viime tiistaina ja siitä asti ovat odottaneet sopivaa julkaisuhetkeä. Ja sitten tapahtuu tällästä :D

   Kiitos Maiju <3

   Poista
  2. No mitäpä tuolla väliä, hauska sattuma! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, tykkään itekin näistä kovasti <3

   Poista
 3. Ihanat! Ja jopa tälläinen kynsilaiskimus jaksaisi tuon verran askarrella, tarvii kokeilla itsekin kun kynnet ovat kasvaneet vähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, nämä on helppo tehdä, kunhan vain malttaa lopettaa liu'un tarpeeksi aikaisin ;) Meinas mulle käydä vähän köplästi ja rajoista tulla liian vahvat.

   Poista
 4. Voi kun ihanat hääkynnet :) Omaan hääteemaan ei kyl sopis, mutta nätit silti ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä voisin omiin tämän tapaiset laittaa. :) Kynsien valinta omiin häihin muuten tulee olemaan hirrrrveen vaikee päätös! :D

   Poista
 5. tosi sievät ja hempeät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä nämä kynnet kyllä ovat. Mitenköhän tämä tyyli sopisi värillisellä lakalla...taidanpas testata joku päivä :)

   Poista
 6. Upeat! Kyllä mä olisin tällaisilla kynsillä voinut mennä naimisiin<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Oooh, mä en osais ikinä valita mun hääkynsiä. Muistatko tai onko sulla kuvia sun hääkynsistä? :)

   Poista
  2. Mä en yhtään muista, kun niitä kuvia on kaikilla ja jokapuolella. Voi kyllä olla, että kynsistä ei ole kuvia, mutta hiuksista löytyy ainakin. :)

   Poista
 7. Voi että miten kauniit ja ihastuttavat. <3

  VastaaPoista