19. maaliskuuta 2014

Melkein orvokit

Nyt on vuorossa ensimmäinen yhteistyöhön liittyvä postaus, missä oon testannut testiin saatuja tuotteita. BornPrettyStore lähetti mulle pari tuotetta, jotka valitsin heidän valikoimistaan. Toinen testattavista tuotteista oli nämä siirtokuvat (sheet G062). Mulla oli vähän vaikeuksia värin valinnassa, kun mulla ei ollutkaan sellaista ihanan hempeää vaaleanpunaista lakkaa. Sellaisen olisin halunnut näiden kukkien alle. Valitsin lopulta pohjalle GinaTricot Beauty Candy Pink lakan. Harmi vain, kun pullossa näkyvä kultainen shimmer ei näkynyt kynsillä saakka.


Mites nämä waterdecalsit sitten käyttäytyivät? Jämähtivät samontien kiinni siihen paikkaan, mihin ne kosketti. Se on kyllä harmittava miinuspuoli, kun mun pitää saada asetella ja siirrellä kuvia kynnellä, ennen kuin päätän lopullisen paikan. Kynnellä nämä ovat väriltänsä vähän hailakat, mutta oikealla pohjavärin valinnalla sekin ongelma on poissa :)

Vaikka olenkin saanut testattavaksi kynsiin liittyviä tarvikkeita, Born Pretty Store myy paljon muutakin. Esimerkiksi kosmetiikkaan ja asusteisiin liittyviä tuotteita :) Kaiken lisäksi Suomeen on ilmaiset postikulut. Muistakaa ostosten lomassa käyttää blogini -10% alekoodia KLX31 ;)

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Yksinkertaista välillä kynsille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aika hempeet ovat kyllä :) Ei yhtään lopulta meikäläistä :D

   Poista
 3. Onpas kauniit kynnet. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit! :) Tommoset heti paikoilleen jämähtävät decalit on kyllä jotain niin ärsyttävää ja hermoja raastavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ü Niinpä. Vamasti niihinkin voisi olla joku jippo, että saisi liikuteltua kauemmin. Pitäis muuten tutkia asiaa.. :p

   Poista
 5. Ihanat hemppikset! Onnittelut yhteistyökumppanista. :)

  VastaaPoista