24. helmikuuta 2014

Turkoosi sirkusraita

Taas on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Helmiikuu on kohta ohi ja ulkona näyttää pahasti siltä, että kevät olisi tulossa. Jes :) Tänään tuli pitkästä aikaa vähän geokätköiltyä ja kynnetkin innostuin maalaamaan jonkinlaisiksi. Tällä hetkellä päässä ei pyöri muuta kuin OPIOPIOPI. Ootan pientä postilähetystä tuolta meren toiselta puolen. ;) Niistä on varmasti tulossa postausta, kunhan ne vain saapuisi EHJINÄ perille. Jännittää jo!

Ensimmäinen blogiyhteistyökin on alkamassa. Viestejä on vaihdeltu Born Pretty Storen kanssa pitkin viikkoa ja myös teille lukijoilla on nyt käytettävissä -10% alennuskoodi KLX31 kyseiseen puljuun :) Jätän sivupalkkiin bannerin, josta voi alekoodin helposti tarkistaa. Sieltä vain tilailemaan kaikkea pientä kivaa tuolla koodilla, 10 kertaa kun koodia on käytetty, he sponsoroivat arvonnan tänne blogiin. Yhteistyön merkeissä saan pieniä kynsikoristelutuotteita kokeiltavaksi, joista kirjoitan sitten rehellisen mielipiteen kera kuvien. Raha ei liiku tässä yhteistyössä.

Mutta nyt tämän kertaisiin kynsiin. Varsin yksinkertaiset tällä kertaa, mutta tykkäsin näistä. Ukon ensimmäinen näkemys näistä oli se yksi tietty huumekasvi, jota en tänne kirjoita, jottei sillä hakusanalla eksytä katsomaan vain kynsikuvia :D Mikä pettymys googlettajalle.. Lakkaushaasteena tällä viikolla on turkoosi ja näillä osallistun samalla siihen.


Mulla tuli näistä kynsistä mieleen jonkinlainen sirkus :) Turkoosi on ehdoton lemppariväri niin vaatteissa kuin kynsilläkin. :)

Onko siellä turkoosin ystäviä?

12 kommenttia :

 1. Hienot ja onnea tulevasta yhteistyöstä

  VastaaPoista
 2. Hep - turkoosin ystävä ilmoittautuu!! Turkoosista tulee aina mieleen joku eteläinen meri, vaahtopäät, aurinko ja merihevoset...

  Lakkaus on tosi raikas, etelän merta lakritsiraidoilla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah :) Ihana kuvitelma ♥ Mikäpä olisi mahtavampaa kuin joskus todellisuudessa nähdä turkoosi meri :)

   Kiitos :)

   Poista
 3. Todella upeat kynnet! ♡
  Ja aah niin ihana lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) Harmi vaan kun ei ole aivan yhtä kirkas kuvissa tuo lakka :/ Mutta lähelle :)

   Poista
 4. Onnea yhteistyönjohdosta!! Turkoosin kans mulla on vähän niin ja näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On kyllä ihan kiva, voi saada kokeiluun sellaisia mitä ei itse välttämättä uskaltaisi muuten kokeilla :)
   Turkoosi on ihana ♥ :)

   Poista
 5. Näää on kyllä tosi nätit! Miksei mulla ikinä onnistu pikkuteippien kanssa tolleen :/..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Roosa! :) No ei mullakaan onnistu. Pikkuteipit on kyllä maailman raivostuttavampia kun ne ei toimi oikein käytettyinä eikä näin" väärinkään" :D

   Poista