16. helmikuuta 2014

Butterfly cocktail

Rakastuin persikkaiseen väriin. Tykästyin keijupölyyn. Ihastuin perhosiin. Noilla sanoilla voisin kertoa jotain näistä kynsistä. Mulle tuli tarve etsiä lisää pinkihtävän/punaisen oranssin sävyisiä lakkoja, kun pullossa ja kynsillä näin tämän Maybellinen Peach cocktailin :)

Vaikka nämä kynnet on vähä sekamelskat ja vaikeat kuvattavat, tykkäsin niistä ihan älyttömästi. Ensimmäisen kerran kokeilin yhtä uusinta lakkaani China Glazen Fairy dustia, joka saapui luokseni super nopeasti Atlantin toiselta puolen. Se antaa kyllä kivan silauksen lakkojen päälle. Onneksi ostin sen :) Kynsillä myös ensimmäisen kerran vilahtaa hopea glitterinen Essie - Set in stones.


Yhden ketkun homma tuo oranssilakka teki minun kynsille, värjäsi ne punertaviksi. Vähänkö tympii! Mutta en anna sen kuitenkaan häiritä. Tuun varmasti laittamaan sitä uudemman kerran kynsille tempuista huolimatta :)

Joko te rupeatte vilkuilemaan kirkkaampia värejä kevään tullessa?
Mä nimittäin ainakin. Ainakin musta tuntuu siltä. Kuitenkin seuraavat kynnet on jotkut synkkämustat :'D Toivottavasti ei kuitenkaan.

10 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet! :) Tosi pirteät.

  VastaaPoista
 2. Älyttömän ihanat! Noi perhos decalsit näyttää todella hyviltä! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat, tykkään kovasti. :) Harmi, että kynnet värjäytyivät. :/ Mä laitan nykyään varulta aina kaksi kerrosta aluslakkaa, jos käytän lakkoja, joiden epäilen jättävän väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ü Joo, vähän harmillista on ja mulla ei oo kehittynyt sitä vaistoa vielä, että osaisin arvata milloin joku lakka tulis värjäämään mun kynnet :)

   Poista