15. syyskuuta 2013

Eka miittini


Eilen oli ensimmäinen kynsihörhöjen tapaaminen, johon osallistuin.
Oli aika jännittävää tavata ihmisiä, keille nämä asiat ei ole kuin avaruusfysiikkaa :D
Heti ekana kiitän kimppakyytijärjestelyitä (Kiitos Johanna!), jotka mahdollisti ainakin mulle tämän osallitumisen. Kiitos myös talon emäntä-kaimalleni, joka aukaisi kotinsa ovet 14:lle naiselle. Ei ainakaan ollut ahdasta. :) 


Saapuessa miittipaikkaan, ei voinut olla huomaamatta miittiin valittua viidakko-teemaa.
Lahjapöytä oli koristeltu viidakko aiheisesti. Lahjapussakat olivat viidakkoiset sekä vieraskirja, johon sai jättää terkut miitistä. Viidakkoteemaan sopivat myös kertakäyttöastiat. 
Teema näkyi myös kynsissä. Oli vaikka miten hienoja, erilaisia viidakkovariaatioita! Oli kiva nähdä livenä muiden koristeluita ja kuunnella kertomuksia miten niihin luomuksiin oltiin ajauduttu :) 


Aloitimme miitin esittelemällä itsemme ja kertomalla, miten oltiin hurahdettu harrastukseen. 
Tämän jälkeen sai juosta ottamaan kuvat kaikista herkuista. Oli pizzaa, salaattia, sipsejä, poppareita, pähkinöitä, suklaata, karkkia ja super hyvää Baileys-juustokakkua :)


Jutusteluiden jälkeen oli lahjapussukoiden aika. Kerroin aluksi, ketkä oli lähtenyt mukaan sponsoroimaan miittiä, jonka jälkeen jaoin kaikille pussukat. Alkoi hirvee hypistely ja höpötys samantien. Jotkut tavarat vaihtoivat omistajia tarpeen mukaan. Sponsorituotteita jäi vähän yli kahden peruessa tulonsa, emmekä saaneet uusia tilalle. Nämä tuotteet sitten arvottiin kaikkien kesken. Omat lahjukset ja palkinnon ja kynnet esittelen eri postauksessa.


Mereneid: päällyslakkoja, tarroja, viiloja, glitterhileitä ja käyntikortteja
Mimax: viiloja, fimoja, vetoketju-siirtokuvia, kyniä ja käyntikortteja
Blippo.com: fimoja, tarroja, strasseja/hileitä, karkkipötköjä ja avaimenperiä
Adenina: siirtokuvia, leimauslaattoja, Dependin lakka ja käyntikortit pienellä yllätyksellä

Kuvassa näkyypi etualalla Nannen kirppistuotteet
Kun kaikki oli saanut tietää uusista tulokkaistansa aloitettiin kirppistely. Pitkin keittiönpöytiä löytyi tavaraa, joita kaikki kävivät tutkailemassa ja varailemassa parhaat päältä. Itse tein myös muutaman löydön :) Kirppistelyiden jälkeen alkoi porukka lähtemään kotia. 

..Ja niin se hurahti mooonta tuntia rentojen ihmisten seurassa :)
 Ensikertalaisella oli mukavaa. Sain paljon uusia vinkkejä ja tietoa kynsikoristeluista.

Lopuksi vielä muiden miittiläisten blogeja: 

13 kommenttia :

 1. Kiva postaus ja oli mukava tutustua:o)Erityis Kiitos sulle noiden sponsoreiden mukaan houkuttelusta:o)

  VastaaPoista
 2. Mulla pyörii vaan koko ajan päässä: " ja meillä kaikilla oli niiin muukaavaaa...", vaa niinhän meillä tais ollakin!:)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kivalta :)

  Jännä miten harrastus voi yhdistää erilaisia ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) se on kyllä jännää. Enpä itsekään olis uskonut, että joskus tämmöiseen osallistumaan :)

   Poista
 4. Jenni: poistin vahingossa tällänpuhelimella sinu kommentin :( mutta joo, tällänen miitti on kyllä ainutlaatunen ja hauska kokemus :) mä oon lukenutkin teidän miitistä postauksia :)

  VastaaPoista
 5. Olipas mukava postaus :)
  Ja oli mukava tutustua siuunkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Seuraavalla kerralla voi olla sitte jo tuttujakin ihmisiä miitissä, jos pääsee osallistumaan uudelleen. Ei tarvi jänskättää nii paljon :D

   Poista
 6. Oli kyllä mukava ilta ja kiva että pääsit kauempaakin. Ja iso kiitos sponsoreiden hankkimisesta. :) (Miksi kaikkialle viljelee sanaa mukava. :D Ei se muuta sitä silti.) Pitääpä kirjottaa itsekin materialistimpaa postausta sponssituotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo matka lopulta niin pitkä ole :) Ja sponsoroiden haku oli rentoa ja hauskaa hommaa! (Meinasin eka kirjoittaa mukavaa siihenkin :P.)

   Poista