18. huhtikuuta 2017

Viuhkamarmorointi

Tilasin alkuvuonna itselle testiin piCture pOlishin water marble toolin eli  marmorointityökalun Cesarsshopista. Ennen oon käyttänyt pienintä dotting toolia kuvioiden tekemiseen ja se on ollut toimiva väline mulla. Silti mun oli pakko tilata testiin tämä todella kapea kärkinen, että voiko hommat sujua paremmin.


Joudun käyttämään aikaa melko paljon, jotta löydän vesimarmorointiin sopivat lakat. Kikot ovat olleet kaikista varmimpia toimimaan mutta niitä mulla ei ole koviin montaa sävyä. Muista merkeistä joutuu aina kokeilemalla etsimään toimivat lakat. Tällä kertaa löysin Gina Tricotilta kolme toimivaa sävyä.


Vanhahtava pinkki Clay pink, harmaa Rocky sekä tumma Gun metal sattuivat toimimaan ja sopivat kaiken lisäksi vielä kivasti yhteen. Uudella marmorointityökalulla sain tehtyä kapeat viuhkat. Luulen, että dotting toolilla en olisi saanut näin tasaisia ja kapeita "viuhkoja" aikaan. Ehkä kapea kärki antaa lisää kuviomahdollisuuksia tai selkeämpiä lopputuloksia. Testailut kuitenkin jatkuu. :)


Nämä oli kyllä mieluisat kynnet itselle. Onnistunut marmorointi kyllä on aina yhtä mukavaa ja mieltä kohentava :D Vesimarmoroisin enemmänki mikäli sopivien lakkojen löytäminen ei veisi aikaa aina niin paljon. Kerkiää turhautua!

Käytätkö pilkkutikkua, hammastikkua vai marmorointityökalua vesimarmoroidessa?

15 kommenttia :

 1. Mä käytän itseasiassa nuppineulaa. Kokeilin dotting toolia, mutta sillä ei saanut samanlaista tarkkuutta, niin palasin nuppineuloihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppineula on ainakin kapea! Täytyypä kokeilla joskus ihan huvinvuoksi miten se toimisi itellä käytössä :)

   Poista
 2. Älyttömän nätit lakkauset ^.^
  Mie olen yleensä käyttänyt hammastikkua marmoroinnissa, mutta sitten kun voitan lotossa, tilaan kyllä itselleni tämän työkalun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammastikku on varmasti aivan käypä. Ja kaikenlisäksi kun tulee marmoroitua niin harvoin niin kotoa löytyvät välineet on täysin riittäviä. BPS:ssa on myös tälläne väline myynnissä vähän edullisemmin.

   Poista
 3. Hienot! Värit sopii hyvin yhteen, ja noi viuhkat on just eikä melkein. :)

  Oon käyttänyt marmorointiin coctailtikkuja, mutta pitihän minunkin hommata tuo työkalu. Kokeilin kerran, mutta silloin ei lakat toimineet, ja ärräpäiden saattelemana tikku meni takaisin laatikkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! :)
   Toivottavasti suotuisat marmorointihetket tulee pian, jotta pääset tositoimissa testaan työkalua :)

   Poista
 4. Ihastuttavat kynnet!Värivalinnat, marmorointi ja viimeistely kaikki ihan nappiin!Omistan tän työkalun, tarttui viime vuonna Hesan reissulta mukaan, mut en ole vielä edes kokeillut. Vesimarmorointi kun vaatii tietyn mielentilan, että sitä jaksaa edes ruveta yrittään :D Jännä miten sitä reissussa aina oikeuttaa itsensä ostaan kaikenlaista, vaikka olisin varmasti pärjännyt coctailtikuillakin sen mitä mäkin nyt marmoroin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta. Kyllä se mullakin useamman kuukauden lojui käyttämättä ennen kuin tuli marmorointifiilis. :)

   Poista
 5. Oi miten ihanat! Aikasemmin mä vesimarmoroin hammastikun kanssa, mutta heitin ne mäkeen tämän työkalun ostamisen ja testaamisen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että hammastikun ja tän työkalun käyttötuntumalla voi olla pientä eroa. Dottarin ja tämän välillä ei ollut niin suurta :)

   Poista