16. elokuuta 2016

Kiko Milano - 340, 295, 385 ja 346

Minulta toivottiin swatcheja näistä uusista Kikon lakoistani. Ajatus swatcheista pyöri jo itsellä mielessä lakkojen saapuessa ja viikonloppuna kerkesin touhuta niiden parissa. Julkaisen ne kolmessa erillisessä postauksessa ettei yhdesta tai kahdesta tule liian pitkiä. Tosin kamerani on ranttu ja kuvamuokkaustaidot olemattomia niin en saa parista lakasta oikeaa sävyä teille näkyville. Meinasin jättää kokonaan nämä lakat näistä swatchkuvista pois mutta en malttanut. Toinen näistä violettiin taittavista lakoista on tässä postauksessa, toinen myöhemmässä. 


340 Light blue - Tämä kirkas vaaleansininen tosi nätti peruscreme. Lakkasin kaksi kerrosta ja jo yhdellä kerroksella kynnet peittyi kiitettävästi. Toisen kerroksen laitoin tasoittamaan lopputulosta. Tämä nousi yhdeksi suosikiksi näistä uusista lakoista.


295 Cerulean blue - Ihanan raikas, taivaansininen creme. Levittyi kuin unelma ja kerroksia kaksi tasaiseen lopputulokseen.


385 Pastel blue - nimestä voisi kuvitella tämän oleman joukon vaalein mutta ei suinkaan. Tämä on nimittäin näistä kolmesta sinisestä tummin ja selvästi violettiin taittuva, jota en saanut kuviin vangittua. Violetin sävyt on selvästi hankala kuvata. Tässäkin cremessä oli tosi kiva kahden kerroksen riittävyys hyvään peittävyyteen. 


346 Olive drab - Tämä harmahtava vihreä creme herätti mielenkiinnon lakkoja valitessa, joten pakko oli napata mukaan. Olive drabin kanssa oli vähän hankaluuksia levittyvyydessä ja sudin kynsille kolme kerrosta. En ole aivan varma missä vika oli lakassa vai minussa vai kynsissä. Korjaan tänne myöhemmin päivitetyt tiedot, kun lakkaan uudemman kerran tällä kaverilla.


Kuvien koko on nyt vähän eri kuin yleensä mutta ajattelin tämänkin tyylin toimivan näissä swatcheissa. Näin isoja yksittäisiä kuvia pyrin muuten välttämään blogissa mutta annan mennä tämän kerran omien "virheiden" takia :)


Mitäs tykkäsitte näistä swatcheista?
Löytyykö sulta kuinka monta Kikon lakkaa?

6 kommenttia :

 1. Kiitos swarcheista! Light Blue löytyy multakin ja olen samaa mieltä sen erinomaisesta peittävyydestä. Se myös leimaa :) Olive drab on tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sunki mielipide näistä :)

   Poista
 2. Siniset lakat <3 En malta odottaa, että on marraskuu ja pääsen Lontooseen Kiko-kauppaan! Voi tulla muutama lakka ostettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sä pääset ihan paikanpäälle ihasteleen näitä! Ehottomasti ostospostausta ja miksei myös kuvia sieltä liikkeestäkin olis kiva nähä :)

   Poista