18. elokuuta 2016

Kiko Milano - 279, 333 ja 382

Tässä kolme viimeistä swatchattua lakkaa: kaksi cremeä ja yksi shimmer. Täytyy todeta, että hinta-laatu suhde näissä on erinomainen - 1 euron alehintaan ainakin! Voisin ihan hyvin perusvärikokoelman ostaa Kikolta, jos en niitä muilta merkeiltä omistaisi. 


279 Yellow - nyt on niin keltaista että! Tämä keltainen on todella keltainen - banaanin keltainen. Mun aiemmat keltaiset ei oo ollut siis oikean keltaisia mutta onneksi löysin ja ostin tämän. Niin ja kahden kerroksen väkeä tämäkin. Tykkään!


333 Brilliant violet - oikeaan sävyyn kuvassa ei ole luottamista, kun mulla esim. näyttää puhelimella ja tietokoneennäytöllä eri sävyiseltä. Mutta selvä violetin sävyinen on, ei niinkään sinivioletti. Hyvä koostumus ja kahdella kerroksella kynnet peittyy.


382 Pearly Gunmetal - todella tumman harmaa hopealla shimmerillä varustettu lakka. Äkkiseltään voi mustaksi luulla mutta harmaa tämä enemmän on tai nimensä mukaisesti sävy on gunmetal. Nätti kahden kerroksen kaveri.


Tiiviiseen tahtiin julkaisin nämä postaukset. Tykkään swatchailla erilaisia lakkoja ja julkaista niitä muiden nähtäväksi myös. Toivottavasti te tykkäätte niitä katsoa ja on teille hyödyksi. 

2 kommenttia :

  1. Barcelona kutsuu lokakuussa niin eiköhän sieltä taas lähde lakkoja mukaan, tosin on otettava lista jo omistamista ettei tuu tupletteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listan tekeminen on fiksua varskinkin jos omistaa useamman pullon :) pitäskö iteki lähtä kikojen hakureissulle.

      Poista