19. heinäkuuta 2016

Haaste: foliokynnet

Kesä on kyllä kummallista aikaa! Vaikka lomalla oon, niin jotkut sellaisetkin asiat meinaa unohtua joiden ei tarvisi - kuten kuukauden haastekynnet :D Taas mentiin Marinan kanssa parin päivän varoitusajalla tähän julkaisuun. 

Onneksi eiliselle mulla ei ollut mitään erityistä menoa, joten kerkesin pikalakata kynnet. Pikalakkaus sen takia, että ei jaksanut alkaa miettimään ja ahertamaan enempää kynsipöydän ääressä, kun ulkona oli/on niin nätti ilma. 


Yhdet foliokynnet ollaan aikasemmin meidän haasteessa tehty (linkki postaukseen). Viime kerralla vuorasin kynnet kokonaan foliolla. Siirtofolio on kyllä sellainen koriste, jota ei kyllä tule käytettyä usein. Sillä saa varmasti aikaiseksi upeita kynsiä, jos vain mielikuvitusta löytyy. Minä meen sieltä missä aita on matalin ja töpöttelen foliota kynsille. 

Mun siirtofoliot on harrastuksen alkuvaiheessa Kiinasta tilattu ja folioliiman oon ostanut kynsitarvike.fi aikoinaan. Pitäisiköhän tilata kiinafoliota vähän lisää erilaisia, kun nuo samat liuskat on pyörinyt laatikossa niin pitkään. :D


Hauska oli pitkästä aikaa foliolla leikkiä. Näillä kynsillä lähden huomenna Powerparkkiin sekoittamaan pään ja mahan. Apua :D Käykääpä myös kurkkaamassa Marinan foliokynnet hänen blogistaan :) 

15 kommenttia :

 1. Muista mennä Junkeriin :D Tällä kertaa ei muuten ollut samoja sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin! Vitsit että siinä meni pää pyörälle, ihan hullu laite :D
   Kerrankin, mutta vastavärit kuitenkin: punainen ja hopea :>

   Poista
 2. Upeet värit ja kivasti tehty ns folioliuku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Folioliukua yritin näihin hakea mutta aika vaikea se oli tehdä :) Väriyhdistelmä toimii myös mun mielestä hyvin!

   Poista
 3. Kaunis lakkaus! <3 Millonhan mää eksyn Power Parkkiin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :> Huh, se on ihan hullupaikka :D

   Poista
 4. Mahtava väriyhdistelmä!

  VastaaPoista