28. maaliskuuta 2015

Gina Tricot - Disco, Old purple and Cottoncandy

Muutama swatchkuva jälleen. Ensimmäinen glitterlakka on vanhempaa tuotantoa, mutta kaksi jälkimmäistä on toissa viikolla tulleita uutuuksia. Niitä siis löytää ainakin tällä hetkellä myymälöistä.

73 Disco - runsaasti erivärisiä pieniä glittereitä sisältä lakka. Discon alla on pari kerrosta Sea bugia. Keskarissa ja nimettömässä on kaksi kerrosta glitteriä, muissa yksi.


227 Old purple. Mustikkamaidon, murrettu violetti. Mukana hyvinhyvin hento shimmeryys, jota ei heti kyllä edes pullosta huomannut, saati sitten kynneltä. Peittävyys/laatu on ehkä parhain Ginan lakoista, paksuhkoa ja hyvin levittyvä kaveri. Kynsillä 1,5 kerrosta.


238 Cottoncandy. Glittersekamelska kirkkaalla pohjalla. Joukosta löytyy punaisia pieniä glittereitä, paljon vaaleanpunaisia ja pari sinistä "keskikokoista" hexiä. Valkoista glitteriä löytyy useampana kokona. Kynsillä kaksi kerrosta ja hyvin nousi glitterit pullosta sudille.


En tiedä miksi mulla tuli tästä Cottoncandystä mieleen se Opin jääkarhulakka. En siis omista sitä, joten varmaan värimaailma aiheuttaa mun mielestä sen samankaltaisuuden.
Ja tiiättekö mikä on ärsyttävää? Se, että oon swatchaillut lakkoja ja sitten ne kuvat on jäänyt roikkumaan kansioihin, enkä muista enään kuinka monta kerrosta oon niitä laittanut tai miten levittyivät. Eihän se kova homma olis kokeilla yhdelle kynnelle miten se homma oikein meni. Oon vaan tosi huono ottamaan itteä niskasta kiinni ja tekemään asian uudelleen :D

Ps.Yritin välttää tässä postauksessa valittamista. En onnistunut.
Seuraava postaus tulee luultavasti olemaan yhtä valittamista vain blogista ja siihen liittyvistä jutuista. Olisko parempi, että kirjoittaisin sen vain luonnoksiin hermojen purkamiseksi ja jättäisin julkaisematta. Ehkä, en tiedä.

12 kommenttia :

 1. Ooh, ihania lakkoja! Tuo Old Purple on kyllä pakko hankkia :) Vitsit oon kyllä niin ilonen kun joku jaksaa näitä Ginan lakkoja swatchailla ja postailla niin itsekin saa parempaa käsitystä näiden laadusta. Oot ihan huippu kun sulla on tähänkin energiaa! Ja hei, ei oo mitään kiirettä niillä, testailet sitten kun ehdit ja on sellainen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aina mahtavaa, kun tullaan kommentoimaan, että näistä swatcheista tykätään :) Se antaa aina puhtia ihan hirviästi tehdä aina lisää! :)

   Poista
 2. Old Purple on ihan hullun kaunis, olipa kiva kuulla et se on vielä hyvin peittäväkin! Ja kyllä omassa blogissaan saa valittaa, tekee hyvää avautua välillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mulle vähän vierasväri. En oo niin murrettujen liilojen ystävä. Mutta tämä ei oo kuitenkaan pahimmasta päästä vaan yllättävän siedettävä. :)
   Tuo on aivan totta, sainkin pikaista helppiä Kataroomalta mun valituksiin. :)

   Poista
 3. Apua, miten söpö tuo Cottoncandy on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika veikeä! Mä odotan ginalta musta glitteristä lakkaa ja pelkkää vaaleanpunaista glitteriä. :) Ne varmasti menis kuin kuumille kiville!

   Poista
 4. Mustikkamaitoa tänne kiitos! Ja valituksia saa ja pitää julkaista, että me muutkin saadaan hyvällä omallatunnolla julkaista jatkuvaa valitusta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä itse saa lukea valitusta muiden blogeista. Tuntuu, että ite aina narisee jostain pienestä ja turhasta :D Onneksi kuitenkin positiivisiäkin asioita tulee kirjoiteltua useasti myös :)

   Poista