18. maaliskuuta 2015

#ablecs15 - Nothing but purple x2

Nämä kuudennen viikon aiheet on kyllä ehdottomasti tähän astisista haastavimmat tai joutuu vähän miettimään, että milleköhän sitä rupiaisi. Aloitin kuitenkin vähän helpommasta aiheesta eli kynsillä sai olla pelkästään vain violettia/lilaa. Mähän kaivoin kaikki violetit tikut rinkuloista riviin ja yritin pähkäillä, että mitä ihmettä mä keksisin. 

Nooooh, tein ensimmäisenä kynnet, jotka on vasta tämän postauksen lopussa. Ne oli tylsät ja leimat meni vinksinvonksin, joten ne ei läpäissyt mun päätöstä olla tämän violettiaiheen kynnet. Joten seuraavana päivänä aloitin sitten uuden pähkäilyn ja päätin kokeilla pitkästä aikaa sugar spun -tekniikkaa. Pari lakkaa (shimmeriset) ei toiminut kyllä yhtään tässä hommassa, ne vain klimppiintyi. Joten tällä perusteella mä voisin suositella vain cremejä käytettäväksi kyseisellä tekniikalla. Kyllä mä aion vielä yrittää jollain muilla shimmerisillä uudestaan - sitten joskus.


Täytyy vielä tunnustaa yksi asia, että toiseen käteen en jaksanut tällä erää lähtä näitä värkkäämään. Meinas mennä hermo jo yhdessä kädessä. Aina loppui lakka kesken ja sitten ne ei toiminutkaan hyvin jajaja.. Ensimmäisellä kerralla tämä tekniikka sattui onnistumaan vähän paremmin mutta en anna näiden kynsien lannistaa vaan ehdottomasti jatkan hattarakynsien harjoittelua.

Pohjalla Flormar/KoneHelsinki WL04. Tummimmasta vaaleimpaan: GT Violet Glims, Flormar JL06 Plum, GT Grape royal ja Essence break though. Vaalein on sekoitus valkoista ja Flormar Plumia. 


Näissä epämuodostuneissa smileissä pohjalla GT Minty lavender ja leimaukset Konadin tummalla violetilla. Hiekkalakka Opi Can't Let go. Pilkut tehty edellämainitulla leimauslakalla.

Tämän kertainen aihe ei mennyt nyt ihan putkeen, eikä sen aina tarvi mennäkään. Seuraavalla kerralla yritän vähän paremmin. :)

24 kommenttia :

 1. Nämä värit on niin upeat, että ihan sama mitä niillä tekee, nättia tulee silti. Nuo sun sokerikäherökynnet on aivan herkullisen näköiset :). Mitenkähän mäkin uskaltaistuisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän hommaan on paaaaljon matalalempi kynnys kuin marmorointitouhuihin. Kumpiki kyllä vie ihan yhtä paljon aikaa. Mua niin rupes harmittaan, kun osa noista lakoista ei toiminutkaan yhtä hyvin kuin toiset.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuollaisia "perus", kiitos :)

   Poista
 3. Vou, molemmat on kyllä nätit, mutta pikkusen oot jaksanu värkätä nuita hattarakynsiä! :O Hatunnosto sinne. Pitää itekki vielä joskus tuota tyyliä testailla. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on kyllä kiva testata aina välillä :) Se joko onnistuu tai ei :D

   Poista
 4. Mun mielestä molemmat on huikean söpöt :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos oot tuota mieltä ^_^

   Poista
 5. En oo vieläkään uskaltanu kokeilla sugar spunia, sillä pelkää epäonnistumista niiiin paljon :D Nää sun on taas niin upeat, ei voi kun ihailla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä kokeilemaan! Ei se oo niin vaikeeta, ettetkö sä osais :)
   Kiitos Anni :)

   Poista
 6. aivan upeat nuo sugar spunit! :o

  VastaaPoista
 7. Oijoi. <3 Hattarakynnet. :3 Mun täytyis kanssa kokeilla tuollaisien tekemistä vihdoinkin. :3
  Eikä noi toisetkaan mitenkään pilalla ole. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkään et oo vielä koskaan kokeillut hattarakynsiä? :) Äkkiä vatkaamaan lakkaa jollekin alustalle ;)

   Poista
 8. Vau, nuo hattarakynnet on upeasti onnistuneet! Ja ihanan näköiset kun on usealla värillä tehty :) Myös smilekynnet on ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo on kyllä kivan näköinen, kun on ombrena tehty nuo viirut :)

   Poista
 9. Aivan ihanat molemmat kynnet! Ei nuo toisetkaan yhtään tylsät ole mun mielestä. Ja nuo varsinaiset haastekynnet - vautsi!!

  VastaaPoista
 10. Vautsi, tosi upeet noi hattarakynnet!

  VastaaPoista
 11. Hienoja noi on molemmat eikä noi leimatut näytä mun mielestä mitenkään epäonnistuneilta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Noiden hymiöiden naamat vähän venähti suuntaan jos toiseen. Ehkä mun kannattaa pysyä sellaisissa kuvioissa joissa virheet ei niin selvästi näy.

   Poista
 12. Mä tykkään kyllä molemmista ! =)
  Tuo Sugar Spun on jotenkin jännä koristelutapa, teen siitä mielessäni kovin vaikean joten en vieläkään ole sitä kokeillut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)
   Ajan kanssa, kun lähtee sitä kokeilemaan niin kyllä se onnistuu. Vaikka yhteen kynteen yhdellä värillä niin ei mee niiin paljon aikaa ja vaivaa :)

   Poista