2. joulukuuta 2014

Swatchtikut renkaisiin

Pitkään oon venytellyt renkaiden ostoa swatchtikuille. Ihan aluksi mulla oli kaikki tikut vain kupissa pystössä, mutta omasta mielestä se koitui vähän hankalaksi, koska en löytänyt/nähnyt tikkuja helposti. Kupeista tikut laitoin tikkujen mukana tulleisiin suoriin ruuveihin. Ne on käteviä siihen asti, kun ruuvien ulkopuolelle alkaa kertymään useampi irtonainen tikku. Niitä lojui sitten ympäriinsä; siellä sun täällä. 


Seurailin pitkään keskusteluja swatchrenkaista ja siitä, mistä niitä voi saada. H&M:n suihkuverhorenkaat on kaikista helpoiten varmaan saatavilla. Mua kuitenkin etoi ajatus niistä, joten en ostanut. Lopulta hoksasin googletella, löytyisikö kynsiblogeista vihjeitä niiden löytymiseen ja löytyihän niitä. Nämä metalliset renkaat on tarkoitettu skräppäämiseen. Nämä ovat ilmeisesti scrapbookien sidontaan/nidontaan tarkoitettu. 

Näitä löytää Ebaysta hakusanoilla Staple, Book, Binder,  Loose, Leaf. Näiden mun renkaiden koko oli 2,2" eli halkaisijaltaan noin 5,5cm. Renkaissa on sarana jonka vastapuolella on avaamiskohta. Tein tuollaisen kuvakollaasin miten nämä oikein toimii käytännössä, jos se auttaisi havainnollistamaan paremmin. Yhteen tikkuun mahtuu nätisti "roikkumaan" vähän reilu 40 tikkua.


Mä yritin järjestellä tikkuni sävyjen mukaan mikä on aivan kauhian vaikiaa. Erottelin joukosta kuitenkin Gina Tricotin lakat, jotta niistä mun on helppo katsoa mitkä olen jo esitellyt blogista (swatchkuvasarja kyllä jatkuu pian!). Eiköhän ne aikojen päästä liity sitten muiden tikkujen sekaan, jotta on entistä helpompi olla selvillä lakkasävyistä mitä omistan.

Onko teillä swatchtikut käytössä? Miten säilytätte niitä?

4 kommenttia :

 1. Mulla on myös swatchtikut käytössä juurikin noissa mainitsemissasi ruuveissa. Että ne on hankalia varsinkin kun haluan, että ovat sävyittäin ja aina se kuuluu sinne keskelle ja kaikki ottamaan välistä pois. Niin vaivalloista ja vaikeaa. Itsekin katsoin niitä H&M renkaita, mutta ei kun mä haluan juurikin pyöreitä. Kiitos linkistä vielä, mun on pakko tilata noita tuolta, varmaan joulun jälkeen vasta niin suurin ruuhka on ohi. Tikut ruuveineen on isossa meikkipussissa ja kokeilemattomat erilissisessä purkissa ja sitten niitä irtonaisia on siellä meikkipussin pohjalla miljoona.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just toi sävyjen edestakaisin reistaaminen oli ärsyttävää. :D Ole hyvä linkkivinkistä :)
   Musta kyllä tuntuu, että taitaa jäädä renkaidenkin ulkopuolelle jossain välissä kertymään näitä. ;D

   Poista
 2. Mulla on samanlaiset renkaat, ruuvien kanssa hommasta ei tule mitään kun väliin pitää saada tikkuja lisää tai otettua jotain pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Nämä renkaat on kyllä käteviä! :)

   Poista