9. joulukuuta 2014

Lehmän täpliä

Selailin instagramissa #skittlette kuvia ja törmäsin siellä tuttuihin Annin tekemiin kynsiin. Mun oli pakko saadatehdä samanlaiset eri värisinä, kun ne Annin on niin kivat. Mutta kuten tavallista mulle, en osaa matkia.. :D Tiedän missä meni vikaan: a) täplien keskusväri on liian tumma ja b) Anni osaa tehdä täydelliset lepardipilkut. 


Lakoiksi valitsin Gina Tricotin Licoricen, Whiten sekä Golden Rose Fantastic-sarjan harmaan 187. Pyörittelin kauan noita pilkkujen keskuksiin sopivia lakkoja ja olisi pitänyt valita se vaalein/vaaleampi, mutta eipäilin ettei se olisi erottunut valkoisesta pohjasta. Niin ja Licoricesta tulee tarkempaa tietoa seuraavassa swatchpostauksessa. :)


Mulla lyö pää tyhjää kynsien osalta, joten heitän vuron teille. Ensimmäinen kommentoija saa päättää seuraavien kynsien värin! Vaikka ideoitakin pursuilee joka puolelta ja kaikkea uutta pitää kokeilla, en saa kasattua ajatuksia ja ideoita yhteen. Jospa tämä auttaisi vähäsen :)

23 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Selvä :D keltaista siis seuraaviin.. ;)

   Poista
 2. Ooooh, miten upeat kynnet! Tykkään. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! <3 Sanoisin, että täydellinen skittlette!

  VastaaPoista
 4. Nämä on mun mielestä tosi kivat ja hyväthän nuo leparditäplät ovat ! Tää kokonaisuus on jees ! :)
  Pariin päivään en ole kerinnyt blogeja kunnolla lukemaan ja swatch postaukset menneet ohi, muutama himotus heräsi kunnes tajusin, että oonhan ne kotiuttanut viime viikolla itselleni. :D mm. tuo Licorice ja Army Green. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Sulta saa aina tarkkaa palautetta. Huomaisin myös, että tuo jellymäinen koostumus lakoissa saa aikaa täplien reunoissa sellaisen epätarkan efektin.

   Aika hauska sattuma! Kummallekin lakalle annan peukun, hyviä ostoksia :)

   Poista
  2. Kommentointi on kivaa ja kun niitä saa itsekkin niin on mukava piristää jotain toistakin. :)

   Poista
 5. Kauniithan nuo on, ei mitään vikaa täplissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, jos oot tuota mieltä! :) Omasta mielestä on aina jotain parantamisen varaa :)

   Poista
 6. Voi, että nää on kivat! :)

  VastaaPoista
 7. Höpsis, nää on tosi hienot!:)

  VastaaPoista