14. helmikuuta 2014

KoneHelsingin pestävä hiusväri

Mahtavaa ystävänpäivää jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle ♥

Tänään ei ole kynsiä ollenkaan, mutta sentään kosmetiikkaa tai tarkemmin hiusjuttuja. Käväsin tänään tarjoushaukkana Tokmannilla hakemassa itselle uuden ripsarin ja kananmunia :D Mukaan kyllä tarttui liimaa, leivinpaperia ja karkkiakin, mutta mielenkiintoisimpana ostoskoriin päätyi tämä Kone Helsingin Color Cook pestävä hiusväri. Edellisellä Tokmanni reissulla ja huomasin nuo hyllyssä, mutta nyt sitte päätin ottaa testiin yhden. Näitä löytyi ilmeisesti ainakin neljänä eri värinä (keltainen/vaalea, oranssi/rusehtava, violetti ja musta). Mä otin mustan testiin, koska mulla latvat on vaaleat. Hintaa tällä oli 4,49€ ja tästä riittää väriä paljon.


Halusin vain tätä testata vähän nähdäkseni toimiiko tämä edes. Kuiviin hiuksiin tarttui ihan ok, mutta kastelin hiuksia jonkin verran ja väri saattoi tarttua vähän paremmin mun mielestä hiuksiin. Suojahanskat on ihan ehdottomat kun tätä käyttää! :D Mulla oli kyllä värjäystuokion jälkeen kaulassa, rinnassa ja naamakin ihan mustissa tahroissa, niinkuin olisi hiilellä leikkinyt. Pyyhkellä suojasin vaatteita pahemmalta sotkeentumiselta. Seuraavalla kerralla laitan kyllä kampaamoviitan päälle, kun alan sotkemaan. 


Aika tummaksi sain vaaleat hiukset tällä hiusvärillä. Saapa nähdä lähteekö pesussa miten hyvin pois. (Kiina)hiusliiduilla hiukset imas violetin värin melko hyvin hiuksiin kiinni. Mutta tässähän saattaa olla vikana mun omat hiukset, jotka on puolikuolleet :p

Ootteko kokeilleet tätä KoneHelsingin hiusväriä?
 Entä ootteko käyttäneet jotain muita vastaavia hiusliituja?

9 kommenttia :

 1. Minä olen käyttänyt seppälästä löytyvää chalk for hair viheää hiusväriä. Omat hiukset kun on blondit, niin vihreä pysyy kauniin värisenä. Liitu toimii ihan hyvin. Väriä tarttui hiuksiin hyvin ja pysyy hiuksissa hiuslakan kanssa koko päivän. Ei pahemmin tarttunut vaatteisiin päivän mittaan. Hieman vihreää sävyä valkoiseen paitaan jäi, mutta sekin lähti pesussa pois.

  Väri lähti myös hiuksista ihan normi pesussa. Jos jätti yöksi, niin väri kyllä säilyi, mutta hieman haaleni. Ainoa huono puoli tuossa oli se, että hiukset kuivuivat liidusta. Useasti käytettynä siis varmaan vaurioittaisi hiusta.

  Nuo pestävät liidut on kyllä tosi kivoja kun niillä voi tehdä hiuksiin räväkämpiäkin värjäyksiä ja sitten vain pestä ne pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälän liidut kuullostaa hyviltä :) Mutta en kyllä lähtisi joka viikkoiseen kokeiluun näiden suhteen.
   Nyt kun on päivä vaihtunut ja värin olisi pitänyt lähteä pois hiuksista. Jäi mulle "kuolleen"näköiset ja väriset hiukset. Harmaan sävyä löytyy useammasta kohti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kivaa vaihtelua helposti, mutta mulla jäi vähän huono maku suuhun (tai päähän) :/

   Poista
 3. Olen kokeillut vain joskus 90-luvulla olleita hiusmaskaroita, joilla sai raitoja värjättyä. :-D Mutta toi vaikuttaa mielenkiintoiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan ne! Mun mielestä ne oli jopa kätevämpiä kuin nämä liidut, joilla mä ainaki sotken joka paikan kämpästä ja itsestäni :o :D Saisivat tehdä niitä uudestaan :)

   Poista
 4. Mie tilasin Born Pretty Storesta niitä hiusliituja (kun ei ole kovin kalliita). Kuluuvat tosin aika nopeasti, kun mie laitoin sitä kosteisiin hiuksiin, muuten ei väri tartu ja itsellä kun on tumman hiukset, niin saa hinkata aika paljon :D En kyllä muista yhtään miten hyvin lähti pois, mutta laittaessa sitä väriä karisi.

  IsaDoraltahan tuli hiusmascaroita, niitä tosin ei taida olla enää myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummiin on varmasti vähän hankalampi varmasti laittaa, mutta niissä ei sitten näy niin selvästi, mikäli sitä väriä jää niihin hiuksiin niinku mulla teki :o :) Itelläkin oli 12 eri väristä liitua, jotka oli kyllä paljon hankalampia laittaa kuin tämä konehelsingin.

   Ai niitä on ollut vasta kuitenkin myynnissä? Ilmeisesti ei oo hyvin myyneet :D Pitäis parin suositun blogin vaan postata niistä niin kyllä kauppa kävis :)

   Poista
  2. Muistan myös joskus omassa nuoruudessa oli hiusmascaroita ja olen nähnyt niitä juurikin isadoralta nykyään tarjolla tai saako enää mut kuitenki =)

   Poista