2. elokuuta 2019

Auringonlasku metsässä

Rakastan silhouttekynsiä - varsinkin jos on maisema-aiheiset. Oon tehnyt ainakin yhdet tammikuussa 2016  ja helmikuussa 2015 joista tykkäsin molemmista todella paljon. Nyt oli aika tehdä uudet ja edelleen luontoteema jatkuu. Ehkä ne seuraavat vois olla kaupunkisilhoutte? 


Näissä on käytetty aluslakan päälle viittä eri Picture Polishin lakkaa: Forget me not, Royal, Pinkie, Eternal ja Fresh.  Puuvarjot on Beauty Bigbangilta tilatusta laatasta L072, leimattu mustalla Colour Aliken leimauslakalla joka on mun luottomusta näissä hommissa. Tilasin sitä just 3 pulloa lisääkin.


Nämä olisi varmasti toimineet myös mattana tosi hyvin mutta halusin jättää kiiltäväksi tällä kertaa. En voi, kun taputtaa jälleen itseä olkapäälle ja kuin hyvin liukukin onnistui. Siihen tarvitaan kyllä hyvät lakatkin joten siksi multa tulee paljon juuri PP lakoilla tehtyjä liukuja koska ne vain toimii keskenään niin hyvin. 

1 kommentti :

  1. Siis ihan järkyttävän upeat!!<3 Ite tilasin kans just Colour Aliken leimauslakkoja, mutta mustaa kyllä vain yhden ja nyt oon miettinyt olisko pitänyt ottaa useampi :D se on kyl paras musta ikinä!

    VastaaPoista