19. kesäkuuta 2019

Picture polish uutuudet + mysteerilakka

Tuntuu pitkältä ajalta, kun viimeksi lempparimerkkini Picture polish on julkaissut uusia lakkoja. Tai tulihan se 10-vuotis vintagekokoelma jokin aika sitten mutta siitä en innostunut yhtään. Nyt sitten julkaistiin sellaisia joka sai ostohousut jalkaan heti kättelyssä! Ja samat housut jalassa halusin tulla mahdollisimman pian teille jakamaan swatcheja näistä ihanuuksista ♥

Kaiken kukkuraksi uusien lakkojen lisäksi oli tarjolla mysteerilakka. Tykkään tälläisistä bonuksista mutta toisaalta kauhistuttaa jossei se olekaan mieluinen ylläri. Tässä kuitenkin oli kampanja, että osta 4 näistä uusista sävyistä niin saa tämän mysteerilakan kaupan päälle. Sävyjä, joita ei ilmeisesti ainakaan heti ole tulossa myyntiin yksinään. (Eikö Free ollut aikoinaan kaupanpäällinen myös mutta aikojen saatossa tulikin myyntiin?)  Itse tilasin kaikki viisi uutta sävyä heti kun tulivat myyntiin, jotta varmasti saan mysteerilakankin.


Pinkie - räikeä neonpinkki tutuilla hippusilla. Koostumus tosi hyvä levittää sekä peittävyys hyvä kahdella kerroksella. Wanderlustiin verrattua enemmän barbiepinkki (asteen tummempi siis) eikä tässä ole sinistä shimmeriä. Swatchissa 2 kerrosta + päälyslakka.
Ariel - raikas, kirkas merensininen/turkoosi.Seassa myös tuttua holohippua. Loistava lakattava. Mulla ei ollut lähelle yhtään, mihin olisi voinut verrata. Swatchissa 2 kerrosta + päälyslakka.
Faith - vaaleanharmaa pohjainen creme, jossa seassa vaaleita holohippusia sekä sinisiä glittereitä. Tässä pitäisi olla myös mustia glittereitä, ehkä ne siellä seassa shiftailee siniseen? Koostumus oli sellaista paksua "kermaa", ei siis ollenkaan hassumpi. Swatchissa 2-3 kerrosta + päälyslakka.
Triton - tumman sähkönsininen shimmerlakka, jossa seassa holohitulaa sekä kultaisia hexglittereitä. Koostumus ohuempaa kuin muissa julkaistussa mutta täysin hallittvaissa kuitenkin. Swatchissa 2-3 kerrosta + päälyslakka.
Ziggy - pinkkiin taittava violetti creme. Sävy lähes sama kuin Alluressa. Seassa holohitulaa sekä kultaisia hexglittereitä. Swatchiin en saanut napattua oikeaa sävyä, mutta pullojen vertailukuvassa lähellä oikeaa. Helppo lakattava koostumus ja hyvä peittävyys parilla kerroksella. Swatchissa 2 kerrosta + päälyslakka.
Suosikkia näistä on aika vaikea päättää. Pinkki on ihan super, samoin turkoosi! Tritonista tykkään myös koska Freya's cats on yksi mun ehdoton suosikki aikaisemmista PP sävyistä. Faith ja Ziggy ovat vähän erikoisempia itselle, koska olen vähän vältellyt glitterillisiä cremesävyjä. Ihan suotta koska upeita nekin :)

Niin ja se mulle sattunut mysteerilakka on.........Sienna!

Oranssinruskeanpunainen creme. Tämä oli vähän ylläri, sillä odotin jotain tyypillistä holohitulallista sävyjä tai jopa jotain erikoisempaa. Koostumus ja peittävyys tässä löi mut ällikällä. Yhdellä kerroksella sai jo peittävän lopputuloksen mutta laitoin kaksi, jotta sain pinnasta tasaisen. Swatchissa en ole käyttänyt päällyslakkaa.Näitä mysteerilakkoja näyttää olevan liikkeellä useampaa erilaista sävyä. Jännällä odotan mikä on loppullinen määrä :) Tartuitko mysteerilakka tarjoukseen? Mikä sävy sulle tuli? Entä mikä näistä kaikista uusista sävyistä oli eniten sun mieleen? 

6 kommenttia :

 1. Onpa ne kauniita <3 Ja ihana tuo mysteerilakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä :) Sienna on kyllä ihana syksylakka varsinkin (jos siis mieltää jotkut sävyt vuodenaikojen mukaan :))

   Poista
 2. Siniset oli eniten mun mieleen. Varsinkin Triton näyttää niin ihanalta.

  VastaaPoista
 3. Upeet swatchit <3
  Oot niin taitava ottamaan kuvia.
  Linkkasin tän sun postauksen mun uusimpaan missä mainitsin nää lakat koska en oo omista vielä postannut mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Haluaisin kehittyä vielä enemmän, mutta se vaatii jo paremmat pelit, vehkeet ja tilat. Joten pysyttelen mielelläni amatööritasolla :)
   Kiitti linkkauksesta ♥

   Poista